CONCURS de cultură europeană pentru studenţi

CONCURS de cultură europeană pentru studenţi
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Pe 9 mai 2018, pentru a celebra bucuria de a fi europeni, Centrul de Documentare Europeană „Dunărea de Jos” din Galați a desfășurat evenimentul numit sugestiv Concurs de Cultură Europeană 2+0+1+8=10+1 pentru România.

Într-un cadru european și o atmosferă de sărbătoare, 11 studenți ai Universității „Dunărea de Jos” au concurat pentru premiile puse în joc. Conceptul activității nu a fost doar de verificare a cunoștințelor legate de Uniunea Europeană, marea familie ai cărei membri suntem deja de 11 ani, ci mai degrabă de a marca așa cum se cuvine momentul 9 mai, care, de altfel, este o zi cu triplă semnificație pentru noi, românii europeni.

Cele trei premii în bani și o mențiune constând în cărți au fost de natură să valideze prestația celor mai informați 4 dintre cei 11 studenți, și, deopotrivă, să stimuleze determinarea celorlalți pentru evenimentele similare ce vor urma. Însă, avem convingerea că văditul caracter informativ al activității a dat, de fapt, nu doar patru, ci 11 câștigători.

Citit 695 ori Ultima modificare Duminică, 13 Mai 2018 18:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.