Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Studenţii la programele de licenţă sau masterat pot beneficia de o săptămână gratis la munte sau la mare, dacă sunt integralişti, au note bune şi au participat la diverse activităţi culturale, artistice, ştiinţifice, sportive sau de voluntariat.

Ministerul Tineretului şi Sportului, prin Casa de Cultură a Studenţilor şi Complexul Cultural Sportiv Studenţesc "Tei", pune la dispoziţie locuri, în perioada vacanţei de vară, la munte, la mare şi în Delta Dunării.

Înscrierile au început deja şi durează până pe 17 mai.

Citit 403 ori Ultima modificare Marți, 30 Aprilie 2019 01:39

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro