Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

În perioada 15-26 iulie, la Grădiniţa Nr. 30 Galați, s-au derulat Atelierele de vară "Șotron", un modul educațional de două săptămâni pentru copiii care nu au parte acasă de alți stimuli de învăţare pe timpul vacanței de vară, astfel încât aceştia să aibă parte de o experiență de învăţare prin joc, la grădiniţă.
Tema Atelierelor din acest an a fost "Lumea vie - plante și animale". Structurate într-un modul de două săptămâni, Atelierele de vară au fost adaptate pentru copiii între 3 și 6 ani. Cu ajutorul unui set special de materiale "Şotron", compus dintr-o carte-caiet, hărți, magneți-planetă și materiale didactice, copiii au explorat lumea care îi înconjoară, pornind de la propria identitate, până la comunitatea din care fac parte și mult mai departe, până la alte galaxii. Atelierele de Vară "Șotron" au pus bazele unui nou model de învățare, ce invită la explorare, investigare şi discuții structurate, toate pentru a-i învăța pe copii să înțeleagă, să interpreteze şi într-un final să "cucerească" lumea ce îi înconjoară. Alături de directoarea grădiniței, Dochiţa Florea, au format echipa de implementare Anca Caragea, Rahela Bercea şi Tincuţa Ciorîţă, care s-au oferit voluntar să desfășoare sesiuni zilnice în grădiniță și care au participat la unul din trainingurile regionale organizate de OvidiuRo, organizaţia care a implementat proiectul.

Citit 564 ori Ultima modificare Marți, 30 Iulie 2019 21:38

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro