Afterschool cu voluntariat la Şcoala nr. 10

Afterschool cu voluntariat la Şcoala nr. 10
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Și anul acesta, la Școala Gimnazială nr. 10, va fi continuat proiectul educativ "Casa de la școală" (un fel de afterschool gratuit), susţinut de cadre didactice voluntare. Proiectul vine în sprijinul copiilor şi părinţilor acestei şcoli. Iniţial, programul de voluntariat s-a adresat copiilor din clasa pregătitoare, însă, din semestrul al doilea al anului trecut, s-au alăturat şi copii din clasele I şi a II-a, toţi beneficiind nu doar de activități educative şi recreative, ci şi de o activitate de cerc desfăşurată cu sprijinul Palatului Copiilor din Galaţi.

Acest proiect s-a dezvoltat atât de frumos, pentru că suntem o echipă de dascăli dedicați copiilor, pentru că elevii și părinții noștri au nevoie să le arătăm că nouă ne pasă, dar şi pentru că satisfacțiile noastre şi beneficiarilor sunt atât de mari.

De asemenea, nu am fi reuşit să facem lucrurile atât de bine, dacă nu am fi primit sprijin din partea doamnei directoare a Palatului Copiilor, prof. Charlotte Barbu, care ne-a adus în şcoală două activităţi de cerc, "Atelier creativ" și "Șah pentru începători", colaborare care nu poate să aducă decât bucurie în sufletele copiilor noştri.

Citit 4480 ori Ultima modificare Marți, 24 Septembrie 2019 17:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.