Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Și anul acesta, la Școala Gimnazială nr. 10, va fi continuat proiectul educativ "Casa de la școală" (un fel de afterschool gratuit), susţinut de cadre didactice voluntare. Proiectul vine în sprijinul copiilor şi părinţilor acestei şcoli. Iniţial, programul de voluntariat s-a adresat copiilor din clasa pregătitoare, însă, din semestrul al doilea al anului trecut, s-au alăturat şi copii din clasele I şi a II-a, toţi beneficiind nu doar de activități educative şi recreative, ci şi de o activitate de cerc desfăşurată cu sprijinul Palatului Copiilor din Galaţi.
Acest proiect s-a dezvoltat atât de frumos, pentru că suntem o echipă de dascăli dedicați copiilor, pentru că elevii și părinții noștri au nevoie să le arătăm că nouă ne pasă, dar şi pentru că satisfacțiile noastre şi beneficiarilor sunt atât de mari.
De asemenea, nu am fi reuşit să facem lucrurile atât de bine, dacă nu am fi primit sprijin din partea doamnei directoare a Palatului Copiilor, prof. Charlotte Barbu, care ne-a adus în şcoală două activităţi de cerc, "Atelier creativ" și "Șah pentru începători", colaborare care nu poate să aducă decât bucurie în sufletele copiilor noştri.

Citit 2584 ori Ultima modificare Marți, 24 Septembrie 2019 17:42

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro