Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Cel mai îndrăgit workshop dedicat studenţilor medicinişti şi organizat de Societatea Ştudenţească de Chirurgie din România (SSCR) revine cu două ediţii, chiar la începutul anului universitar. Prima a fost organizată în intervalul 4-6 octombrie şi i-a ajutat pe bobocii de la medicină să se familiarizeze cu instrumentarul chirurgical de bază, noţiunile de asepsie şi antisepsie, noduri şi suturi. Cel de-al doilea, adică ediţia cu nr. 43, va avea loc în intervalul 11-13 octombrie, ultima zi de înscriere fiind mâine, 9 octombrie. La acest workshop studenţii vor învăţa despre pansamente şi bandaje, dar şi despre managementul plăgii. Participarea e cu taxă:70 de lei pentru membrii cotizanţi ai SSCR şi de 90 de lei de persoană pentru non-membri. Ambele workshopuri vor avea loc la Sediul SSCR din cadrul Facultăţii de Ştiinţe, sala SB001.

Citit 438 ori Ultima modificare Luni, 07 Octombrie 2019 15:31

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro