Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Proiectul "3D Honey" se desfășoară la Şcoala Nr. 22, în perioada ianuarie - iunie, şi adună profesori, artiști, apicultori, ingineri şi oameni de cultură, pentru a-i conduce în universul apiculturii pe cei mici. Acest proiect este unul dintre cele zece care au câstigat finanțare prin Fondul Științescu Galați, alcătuit din donații ale companiilor locale și ale unor donatori individuali.
Una din activitățile propuse în cadrul proiectului s-a înscris în tradițiile și obiceiurile comunității la început de martie: "Exploratorii 22" au creat mărțișoare din borcănașe cu miere și polen uscat multicolor. Aflând despre beneficiile polenului și ale mierii de albine consumate în mod regulat, mai ales când se instalează astenia de primăvară, copiii au împărțit mărțișoarele dulci doamnelor și domnișoarelor care au trecut prin apropierea școlii.
Fondul Sțiintescu, un program național care finanțează proiecte ce fac știința mai atractivă pentru copii, a devenit sprijinul de care "Exploratorii 22" aveau nevoie pentru ca rezultatele proiectului lor despre mierea de albine să fie vizibile în comunitate.
Imediat după terminarea perioadei de stare de urgenţă, vom relua activităţile în proiect. Ne puteţi urmări online pe pagina de Facebook: 3D_Honey - Științescu Galați.
Finanțarea, în valoare de 7.330 de lei este asigurată prin Fondul Științescu Galati.

Citit 920 ori Ultima modificare Marți, 17 Martie 2020 20:44

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro