Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Elevii de clasa a IV-a pot descoperi online lumea energiei, prin intermediul aventurilor fantastice a două mascote: Metano și Electro. În contextul pandemiei COVID-19, Engie Romania anunță că, în parteneriat cu Ministerul Educației și Cercetării și Asociația Hands Across România, a adaptat programul tradițional de educație „Întâlnire cu energie” pentru a fi accesibil online.
”Pe parcursul unei sesiuni de 45 de minute, copiii iau parte la aventurile fantastice ale lui Electro, personificare a atomului de energie electrică, și ale lui Metano, o moleculă de gaz creată de către o elevă participantă la prima ediție a programului, în 2007. Este vizată transmiterea unor informații legate de tipurile de energie, parcursul gazului natural și al energiei electrice de la extracție şi producție până acasă, cum se pot realiza economiile de energie, precum și sfaturi de utilizare în siguranță a gazului natural și a energiei electrice, insistând pe partea de prevenire a accidentelor”, conform unui comunicat remis de Engie.
Programul „Întâlnire cu energia” se derulează online în perioada aprilie - mai 2020 și s-a adresat, începând din 2007, unui număr de peste 40.000 de elevi de clasa a IV-a.

Citit 626 ori Ultima modificare Marți, 12 Mai 2020 19:43

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro