Atelier de chitară pentru tineri

Atelier de chitară pentru tineri
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

"Atelierul de chitară" îşi respectă tradiția anuală şi îşi propune să organizeze workshopuri gratuite de chitară pentru elevi şi studenți. Cursurile vor fi susținute de Florin Chiriac şi Ciprian Dincă, din trupa Hippie Band, sub egida Casei de Cultură a Studenților din Galaţi. Proiectul conturează ideea construirii unei comunități unde chitariștii se pot aduna într-un mediu în care pot face schimb de experiență şi îşi pot prezenta abilitățile muzicale.

"Vrem să fie cât mai mulți participanți, în funcție de cum ne permite sala în care o să lucrăm. Dacă o să fie mulți doritori, o să facem cursul în plen, iar data şi ora pentru cursul săptămânal o să fie stabilită de comun acord cu participanții (...) Noi gândim cursul ca o oportunitate pentru tinerii care doresc să descopere ce înseamnă chitara. Încercăm să aducem în acest atelier studenți şi elevi care nu au fonduri şi vor să vadă dacă sunt sau nu talentați. Începem cu ei de la zero, iar cei experimentați pot veni şi pot ajuta, chiar pot preda, dacă au înclinație. Noi, Florin Chiriac şi Ciprian Dincă, o să coordonăm activitatea şi căutăm să oferim ce ne-a fost dăruit şi nouă, în trecut. Este timpul să dăm ceva înapoi comunității", a declarat Florin Chiriac.

Proiectul "Atelierul de chitară" a început în 2019 şi a format cu succes două trupe care au câștigat premii în cadrul Festivalului "Baladele Dunării", în ultimii doi ani. Ediţia 2021 a evenimentul va lua startul pe 1 aprilie. Participanţii la workshopuri trebuie să îşi aducă propria chitară, iar înscrierea se face la numărul de telefon 0755.971.199, până pe 31 martie.

Citit 1177 ori Ultima modificare Marți, 30 Martie 2021 12:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.