Un videoproiector cu ecran pentru bradul cel mai frumos împodobit. Concurs pentru școli

Un videoproiector cu ecran pentru bradul cel mai frumos împodobit. Concurs pentru școli
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Un videoproiector și un ecran pentru videoproiector, acesta este premiul pus la bătaie pentru cel mai frumos brad, împodobit în "Orășelul lui Moș Crăciun", în cadrul unui concurs la care sunt invitate să participe școlile și liceele din oraș.

Potrivit Primăriei Galați, în "Orășelul lui Moș Crăciun" din centrul orașului, se va desfășura un concurs de împodobit 50 de brazi de Crăciun, care vor fi donați familiilor cu posibilități materiale limitate.

"Brazii vor fi numerotați și vor fi împodobiți pe o tematică aleasă de fiecare unitate de învățământ. Decorațiunile vor fi aduse de fiecare școală participantă la concurs, fiind acceptate numai acelea care nu necesită alimentare la o sursă de energie electrică. Publicul prezent în cadrul evenimentului va desemna cel mai frumos brad împodobit, care va fi premiat. Unitatea de învățământ câștigătoare va primi un videoproiector și un ecran pentru videoproiector ce vor rămâne în dotarea școlii", transmite Primăria.

Conform calendarului concursului, înscrierea participanților se poate face până pe 8 decembrie. În perioada 9 - 11 decembrie se va desfășura concursul, iar în intervalul 12 - 19 decembrie - jurizarea concursului de către public. Pe 20 - 21 decembrie este programată departajarea și acordarea premiului.

Iar în perioada 19 - 24 decembrie, brazii împodobiți vor fi donați unor cazuri speciale.

Citit 1445 ori Ultima modificare Marți, 06 Decembrie 2022 11:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.