Școala Nr. 16 sărbătorește, prin diferite ateliere, Ziua părinților

Școala Nr. 16 sărbătorește, prin diferite ateliere, Ziua părinților
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Atât elevii Școlii Nr. 16 din Galați, cât și părinții acestora, sub îndrumarea profesorilor, s-au implicat într-o serie de ateliere pentru a celebra Ziua părinților. Scopul activității, care se află la a 11-a ediție, este de a întări legătura dintre părinți și școala la care copiii lor învață, prin diverse ateliere în care aceștia să poată lucra împreună pentru a crea produse pe care să le prezinte la standurile din curtea instituţiei.

Ajunși la şcoală, am putut observa că fiecare clasă, de la cei mai mici la cei mai mari elevi, și-a ales o tematică pentru a crea standurile. În sălile de clasă i-am găsit pe copii, alături de părinți și profesori, în timp ce făceau ultimele pregătiri pentru ceea ce aveau să prezinte. Cei de la clasa pregătitoare au învățat să facă shaorma, în timp ce colegii lor mai mari au pregătit sarmale cu mămăliguță, clătite, prăjituri, aranjamente florale, bragă, limonadă, floricele, dar și aranjamente de tip hand-made și chiar căsuțe pentru păsări. Totodată, datorită colaborării cu Centrul Regional de Integrare JRS Galați și Asociația Multifuncțională Filantropă "Sf. Spiridon", în activitate au fost implicați și copii ucraineni, realizând alături de mămici și profesori creații de tip hand-made.

"În aceste zile, ne regăsim la tradiționala noastră întâlnire, care are loc de 11 ani neîntrerupt. Suntem împreună să împletim speranțele noastre că efortul educativ pe care îl facem deopotrivă se va finaliza prin formarea copiilor într-un sistem de valori morale, printre care dragostea pentru tot ce e frumos, pentru viața trăită cu demnitate și curaj. Prin această activitate, dedicată părinților, ne dorim să întărim parteneriatul dintre școală și familie. Școala este mereu deschisă și gata să găsească cele mai potrivite căi pentru ca, în cadrul activităților pe care le desfășurăm, copii să-și dezvolte abilitățile", ne-a declarat directoarea școlii, Mariana Mogoș.

Citit 1294 ori Ultima modificare Vineri, 31 Martie 2023 18:32

1 comentariu

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.