Vrei să devii MARINAR? Vino în echipa noastră!

Vrei să devii MARINAR? Vino în echipa noastră!
Evaluaţi acest articol
(22 voturi)

Dacă ești în căutarea unei cariere pline de aventură, adrenalină și provocări, atunci Liceul de Marină din Galați este alegerea perfectă pentru tine!

LICEUL DE MARINĂ DIN GALAŢI

în parteneriat cu 

C.N.F.R. NAVROM S.A.

aşteaptă absolvenţii clasei a VIII-a

pentru a-i pregăti în meseria de Marinar.

De ce să devii MARINAR ?

Pentru că:

  • SE CÂŞTIGĂ BINE !
  • Poţi să călătoreşti în străinătate.
  • E o meserie căutată şi respectată.
  • Promovezi rapid:  la 25 de ani poţi ajunge CONDUCĂTOR DE NAVĂ, cu un venit de cel puţin 2000 EUR pe lună !

În cadrul acestui liceu, vei avea ocazia să înveți despre navigație, tehnologie navală, siguranța pe mare și fluviu, managementul navelor și multe altele.

În plus, absolvirea unui liceu de marină îți poate oferi un avantaj competitiv pe piața muncii. Într-o lume în continuă schimbare, carierele navale sunt întotdeauna în căutare de tineri talentați și bine pregătiți, ceea ce face ca absolvirea unui astfel de liceu să fie un avantaj major în cariera ta.

La Liceul de Marină vei avea oportunitatea de a-ți dezvolta abilitățile de conducere, de a-ți crește stima de sine și de a-ți învăța propriile limite. Poate fi o experiență memorabilă pentru tine!

În concluzie, dacă visezi să explorezi apele lumii și să ai parte de aventuri incredibile, Liceul de Marină din Galați este locul potrivit de unde să îți începi drumul! Vei avea oportunitatea de a-ți construi o carieră de succes într-o industrie dinamică și plină de provocări, în timp ce îți îndeplinești visurile de a naviga prin lume și a explora noi culturi.

(P)

Citit 9601 ori Ultima modificare Joi, 11 Mai 2023 16:03