Elevi de la Școala Nr. 33, câștigători cu „Viața liberă”

Elevi de la Școala Nr. 33, câștigători cu „Viața liberă”
Evaluaţi acest articol
(31 voturi)

Final de zi de școală încununat cu diplome pentru două clase din Școala Gimnazială Nr. 33 din Galați. Și asta ca urmare a faptului că elevii de la clasa pregătitoare și cei de la clasa a II-a, care, în perioada sărbătorilor de iarnă, au trecut pragul redacției ziarului „Viața liberă” pentru a ne colinda și pentru a transmite un strop din magia sezonului, s-au bucurat de roadele efortului lor. Astfel, prestația lor, despre care noi am scris la momentul respectiv, a fost recompensată de voturile părinților și cunoscuților, ceea ce i-a situat pe locul II în topul câștigătorilor.

Marți, 5 martie, copiii, alături de doamnele profesoare pentru învățământul primar, Costinela Bariț (la clasa pregătitoare) și Livioara Ionela Ștefan (de la clasa  a II- a), au privit entuziasmați cupa și diploma care le certifică faptul că au fost foarte buni și că au reușit să-i convingă pe gălățeni să-i voteze.

După ce au pus întrebări despre premiul primit, micuții au făcut poze alături de părinți, de doamnele învățătoare și de prof. Elena Brașoveanu, directorul unității de învățământ, și au pornit spre casă, dar nu înainte de a ne promite că vor pregăti ceva inedit și cu ocazia sărbătorilor de Paște și că vor veni din nou la redacția „Vieții libere” să ne aducă zâmbetele pe buze. Premiul de 1.000 de lei câștigat de la „Viața liberă” va fi folosit pentru achiziționarea unor boxe necesare pentru a ușura și a înfrumuseța viața de școlar a micuților.

Citit 2127 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Martie 2024 06:42

1 comentariu

  • postat de Dragos
    Miercuri, 06 Martie 2024 13:54
    194.126.220.***
    Bravo copii!
    Scoala 33 cea mai buna!
    .....si acum e si foarte frumos la voi in clasa :)
    2
    4

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.