Concurs național pentru elevii din mediul rural

Concurs național pentru elevii din mediul rural
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

În weekendul trecut, Galaţiul a fost gazda etapei naționale a Concursului național "Universul cunoaşterii prin lectură" pentru elevii din mediul rural. Aflat la cea de-a X-a ediție, concursul a reunit la start 156 de elevi din 38 de județe.

Deschiderea oficială a evenimentului a avut loc la Colegiul Național "Vasile Alecsandri" din Galați, iar proba scrisă s-a desfăşurat, pe 15 iunie, la Colegiul de Industrie Alimentară "Elena Doamna" din Galați, şcoală care a găzduit şi festivitatea de premiere, a doua zi.

Trebuie menţionat faptul că ideea acestui concurs s-a născut pe tărâmuri gălățene, la Școala Gimnazială "Vasile Burlui" din comuna Suceveni.

Citit 1067 ori Ultima modificare Duminică, 23 Iunie 2024 12:44

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro