Ateliere de vară la Școala Gimnazială Nr. 26

Ateliere de vară la Școala Gimnazială Nr. 26
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Pentru unii elevi, vacanța de vară înseamnă pur și simplu relaxare, însă există și alternative educaționale și distractive care îi ajută pe micuți să crească armonios

Așadar, Școala Gimnazială Nr. 26 Galați organizează „Școala de vară” sau „Atelierele de vară” care sunt tot mai solicitate de părinți pentru copiii lor. Unitatea de învățământ a pregătit, pentru al treilea an consecutiv, un nou program de ateliere de vară pentru orice copil din Galați, de la 5 la 11 ani. Atelierele, programul și modalitatea de înscriere sunt prezentate pe pagina de socializare a școlii.

Atelierele de vară analizează abilitățile tuturor copiilor și le dezvoltă altele noi, formează competențe și deprinderi de viață, pentru dezvoltarea lor armonioasă în societate. Aceste abilități pot fi adaptate nevoilor individuale ale elevilor sau pot fi mai generale și pot include abilități sociale și creative pe care toată lumea ar trebui să le aibă. Un alt aspect foarte benefic este dezvoltarea de noi relații între participanți.

Prin participarea la școala de vară, toți copiii vor avea ocazia să-și facă noi prieteni și să socializeze cât mai mult posibil. Astfel, abilitățile de comunicare, care sunt atât de importante astăzi, sunt testate și dezvoltate în continuare, iar unele cunoștințe sunt fixate mai bine. Atelierele de vară sunt o activitate foarte utilă, o alternativă perfectă pentru a organiza programul copilului, iar o rutină continuă disciplinează elevii și-i ajută să-și atingă obiectivele.

 

Citit 1544 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Iulie 2024 18:39

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro