ADMITERE UNIVERSITATE 2015, sesiunea de toamnă/ 28 de candidaţi pe un loc, la Educaţie Fizică

ADMITERE UNIVERSITATE 2015, sesiunea de toamnă/ 28 de candidaţi pe un loc, la Educaţie Fizică
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

La admiterea de toamnă de la Universitatea “Dunărea de Jos” s-au înscris 500 de candidaţi, cu 547 de fişe, pe 394 de locuri bugetate, deci putem spune că, cel puţin în scripte, instituţia de învăţământ superior şi-a acoperit locurile la buget, ba va mai avea şi studenţi la taxă. Cei mai mulţi înscrişi au fost la Facultatea de Inginerie (132 de candidaţi), unde erau şi cele multe locuri rămase libere din vară, în jur de 140.

La Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică şi Electronică sunt 54 de înscrişi pe 3 locuri rămase libere la buget, iar la Arhitectură Navală, pe tot atâtea locuri se bat 27 de candidaţi. La Educaţie Fizică sunt 28 de înscrişi pe un singur loc la buget, pentru Facultatea de Litere au mai optat 40 de absolvenţi cu bacalaureat, iar Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor a prezentat interes pentru alţi 70 de candidaţi.

“Am avut un an bun, suntem mulţumiţi de admiterea din acest an. Vedem după susţinerea probelor ce locuri vor rămâne disponibile şi cum le vom redistribui”, a declarat Ciprian Vlad, secretarul Comisiei de Admitere din cadrul Universităţii “Dunărea de Jos.”

Locuri libere au mai rămas la buget la trei facultăţi - Inginerie, Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor şi Istorie şi Filosofie, însă o decizie cu privire la situaţia acestora se va lua în cursul zilei de luni, 14 septembrie.

Citit 1498 ori Ultima modificare Duminică, 13 Septembrie 2015 17:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.