ÎNCEPE concursul de ADMITERE LA MASTERAT

ÎNCEPE concursul de ADMITERE LA MASTERAT
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

La Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi începe miercuri, 16 septembrie, concursul de admitere la masterat. Instituţia oferă 51 de programe de studiu, în cadrul a 12 facultăţi, 818 locuri bugetate şi 1.629 de locuri cu taxă. Conform calendarului de admitere, înscrierile se vor face până pe data de 19 septembrie. Desfăşurarea probelor, prelucrarea datelor, rezolvarea contestaţiilor şi afişarea rezultatelor vor avea loc între 21-23 septembrie. Redistribuirile şi rezultatele finale vor fi afişate pe data de 24 septembrie.

Taxe şi acte necesare înscrierii

Dosarul tip plic pentru admiterea la masterat trebuie să conţină diploma de bacalaureat, diploma de licenţă/inginer în original şi anexele în copie legalizată, copie legalizată a certificatului de naştere, copie legalizată a certificatului de căsătorie, dacă este cazul, trei fotografii tip buletin, cerere de înscriere şi chitanţa de plată a taxei de înscriere. Absolvenţii promoţiei 2015 pot depune, în locul diplomei de studii superioare, adeverinţa de absolvire în original. Taxa de înscriere în concurs este de 150 de lei.

Mai multe informaţii despre metodologia şi criteriile de admitere, locurile scoase la concurs, program, locaţii şi taxe de şcolarizare pot fi accesate pe site-ul admitere.ugal.ro.

Citit 1338 ori Ultima modificare Marți, 15 Septembrie 2015 17:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.