Studenţi gălăţeni în practică la Alba Iulia

Studenţi gălăţeni în practică la Alba Iulia
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

14 studenţi de la specializările Ingineria produselor alimentare, Controlul şi expertiza produselor alimentare şi Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor din cadrul Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor din Galaţi au fost selectaţi pentru a face stagii de practică în intervalul iulie-septembrie 2016 în cea mai mare fabrică de ingrediente alimentare din Alba Iulia, liderul pieţei la nivel naţional. Proiectul se numeşte Debut în carieră şi are ca parteneri, pe lângă firma cu pricina şi S.I.A., Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu, Universitatea "1 Decembrie 1918" Alba Iulia şi Şcoala Profesională Germană din Alba Iulia. ”Proiectul Debut în carieră reprezintă o oportunitate deosebită pentru studenţii noştri, ei având posibilitatea să combine cunoştinţele teoretice cu cele practice şi să-şi dezvolte abilităţi prin abordarea unor teme complexe din diverse domenii, cum ar fi calitate, producţie, laborator, cercetare-dezvoltare”, a precizat prof. dr. ing. Nicoleta Stănciuc, coordonatorul proiectului din partea Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor.

O primă întâlnire cu studenţii beneficiari a avut loc la Alba Iulia, tinerii având ocazia să viziteze producătorul de condimente şi să stea de vorbă cu oamenii din producţie şi coordonatorii grupurilor de lucru. "Sunt una din cei 14 norocoşi care vor avea ocazia să descopere mai de aproape ceea ce înseamnă să fii liderul pieţei, cu un portofoliu de peste 2.000 de clienţi activi din ţară, dar şi din Europa. Este locul ideal unde fiecare dintre noi avem şansa de a pune bazele carierei noastre", a declarant Andreea Iancu, studentă în anul II la masterul Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor. “Am rămas plăcut surprins de faptul că pun accentul pe dezvoltarea continuă a angajaţilor şi pentru mine asta înseamnă să fii un foarte bun leader”, a declarat Igor Robu, student în anul III la specializarea Ingineria Produselor Alimentare. Studenţii vor petrece toată vara acolo, având asigurate transportul, masa şi cazarea. La întoarcere vor scrie un proiect, iar cel mai bun va fi recompensat de către producătorul de condimente.  

Citit 2301 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Mai 2016 15:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.