MASTER INTERDISCIPLINAR ÎN DOMENIUL ADMINISTRAREA AFACERILOR ȘI ȘTIINȚE ALE COMUNICĂRII

MASTER INTERDISCIPLINAR ÎN DOMENIUL ADMINISTRAREA AFACERILOR ȘI ȘTIINȚE ALE COMUNICĂRII
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

ADMITERE PÂNĂ PE 28 SEPTEMBRIE

AFACERI ŞI ECONOMIE INTERNAŢIONALĂ - pentru profesioniști în comunicare internaţională în politică şi economie

Singura Facultate din Estul României care are un program de master în domeniul Administrării Afacerilor și Științelor Comunicării este Facultatea de Comunicare şi Relaţii Internaţionale a Universităţii “Danubius” din Galaţi.

Acest program de master, Afaceri şi Economie Internaţională, se adresează candidaţilor care doresc să dobândească excelente abilităţi profesionale, o solidă formaţie culturală și să îşi dezvolte competenţele prin conectarea interdisciplinară a ştiinţelor politice, juridice, economice şi cele ale comunicării.

Parcurgerea unor discipline precum: Relaţii publice în mediul internaţional, Comunicare în afaceri, Strategii de negociere în afaceri, Globalizare, Managementul afacerilor în mediul internaţional etc., fundamentează practica relaţiilor internaţionale ca ştiinţă socială şi artă a analizării unor tendinţe, a anticipării consecinţelor, a consilierii liderilor politici şi a implementării programelor de acţiune planificate.

Masteranzii înscrişi la programul de master Afaceri şi Economie Internaţională vor beneficia, în decursul a  doi ani de studii, de o pregătire interdisciplinară performantă care le va oferi baza teoretică şi deprinderile practice pentru inserţia precisă în instituţii şi organisme în care să îşi utilizeze competenţele.

120 de credite acumulate după finalizarea studiilor vor atesta faptul că absolvenţii masteratului Afaceri şi Economie Internaţională sunt specialişti pregătiţi să se integreze în viaţa politică şi diplomaţie, asigurând consultanţă sau analiză prin aplicarea strategiilor de comunicare internaţională, contribuind astfel la crearea unui corp profesional bine pregătit al funcţionarilor publici europeni.

Absolvenții acestui program de master au șansa de a profesa în întreaga lume ca funcţionari publici, consultanţi în comunicare, experţi în cadrul instituţiilor europene şi internaţionale, administraţiilor locale şi regionale, ONG-urilor etc.

PENTRU ABSOLVENȚII PROGRAMELOR DE LICENȚĂ DIN CADRUL UNIVERSITĂȚII ”DANUBIUS”, TAXA LA ACEST PROGRAM DE MASTER ESTE REDUSĂ CU 25%!

Mai multe detalii despre admitere, găsiţi AICI!

Purtător de cuvânt - Universitatea ”Danubius”,

Ana Alina IONESCU DUMITRACHE

(P)

Citit 1811 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Septembrie 2016 18:00