Grădiniţa ”Clever Kids” - un vis împlinit

Grădiniţa ”Clever Kids” - un vis împlinit
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Fiecare dintre noi are un vis pe care şi-l doreşte împlinit, pentru care investeşte în primul rând suflet, apoi timp, energie, resurse materiale şi financiare. Visul nostru a fost acela de a crea un mediu favorabil unei dezvoltări armonioase pentru cei mici, de a lucra cu copiii, de a-i ajuta cu dragoste, răbdare şi profesionalism să facă paşi mici dar siguri pe calea cunoaşterii, a respectului, a încrederii.

Pornit în urmă cu trei ani, proiectul „Clever Kids” a izvorât din dorinţa unei mame de a oferi copilului ei dar şi celorlalţi prichindei un loc confortabil, sigur, familiar, un alt „acasă” unde cu blândeţe şi răbdare se bun bazele dezvoltării OAMENILOR de mâine.

Situată într-o locaţie centrală, cochetă şi spaţioasă dotată cu mobilier şi materiale de cea mai bună calitate, Grădiniţa Clever Kids, dispune de patru săli de clasă, luminoase, amenajate ca în poveşti, unde copiii vin să înveţe lucruri noi, dar şi pentru a se îmbogaţi cu experienţe şi amintiri preţioase alături de colegii şi prietenii de la gradiniţă. De asemenea, grădiniţa dispune de bucătărie proprie, sală de mese, sală de sport/dans, cabinet medical şi mai ales de o curte generoasă de aproximativ 1000 mp amenajată cu gazon, loc de joacă unde copii îşi petrec zilele frumoase din an.

Pentru că nevoile fiecărei familii sunt diferite, Grădiniţa Clever Kids, autorizată de Ministerul Educaţiei Naţionale, oferă posibilitatea părinţilor de a opta între patru variante de program, pe parcursul cărora, pe lângă activităţile specifice, conforme cu programa şcolară, copiii pot sa urmeze şi activităţi suplimentare, în funcţie de preferinţele şi abilităţile fiecăruia: cursuri de limbi străine, şah, dansuri populare sau moderne, teatru, dezvoltare personală etc.

„Contează atât de mult să simţi că rezonezi cu locul, cu persoanele cu care interacţionezi… Aici, educatorii, cadrul medical, bucătarii,  îngrijitoarea, toţi sunt oameni cu experienţă, oameni care iubesc copiii şi care împreună construiesc un mediu extrem de favorabil pentru creşterea şi dezvoltarea celor micuţi. Pentru că un copil are nevoie de mult mai mult, nu doar să fie hrănit şi îmbrăcat. Contează ce fel de mâncare i se oferă, cât de sănătoasă este, dacă este potrivită grupei sale de vârstă. Un copil are nevoie de căldură şi afecţiune.

Copilul trebuie să înveţe să asculte, dar trebuie şi să fie ascultat, are nevoie de calm şi răbdare, lucruri pe care le poate dobândi numai într-un mediu care cunoaşte importanţa acestor aşa zise detalii. Ori ,,Clever  Kids” asta oferă: un mediu sigur, creativ, care pune accent pe evoluţia copilului prin descoperirea talentului său, pe descoperirea lumii prin joc, prin muzică, prin dans iar serbările sunt printre cele mai savuroase momente.

Mă pot considera binecuvântată de Dumnezeu pentru că mi-a îndrumat paşii spre grădiniţa ,,Clever Kids”, locul în care visul meu începe să devină realitate“, mărturiseşte doamna director, Danaila Daniela.

Întrucât perioada de înscrieri pentru anul şcolar 2017-2018 se apropie cu paşi repezi, puteţi obţine mai multe detalii despre Grădiniţa Clever Kids la sediul din strada Mihai Bravu nr. 30A, la tel. 0754.058.170 sau accesând site-ul http://www.clever-kids.ro/ şi pagina de Facebook, https://www.facebook.com/cleverkids.gl?fref=ts.

(P)

Citit 10361 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Martie 2017 18:04