CAMPANIE DE SUFLET PENTRU GĂLĂŢENI!

CAMPANIE DE SUFLET PENTRU GĂLĂŢENI!
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Miercuri, 13 și joi, 14 decembrie, între orele 11 și 16, gălățenii sunt invitați să ia parte cu mic, cu mare la cea de-a doua ediție a evenimentului "Dăruiește și primește", un proiect inedit, demarat cu succes de Universitatea Danubius” anul trecut. O manifestare gândită în spiritul sărbătorilor de iarnă, în cadrul căreia toți cei implicați au posibilitatea de a dărui și de a primi. 

Și de această dată, evenimentul este organizat în parteneriat cu grupul Galtour-Dunărea și se bazează pe interacțiunea directă cu gălățenii cărora studenții danubieni le-au pregătit o sumedenie de surprize. 

Costumați în spiridușii lui Moș Crăciun, tinerii îi vor aborda pe cei care trec prin fața hotelului Dunărea pentru a le oferi felicitări și globuri pe care aceștia vor scrie urări de sezon. Apoi îi vor invita în incinta restaurantului Rapsodia unde vor fi așteptați cu diverse bunătăți de sezon oferite de Colegiul de Industrie Alimentară “Elena Doamna”. Aici, doritorii sunt invitați și "la un pahar de vorbă", nu înainte de a putea să-și aleagă, fără vreun cost, cărți donate de către angajații și studenții Danubius. Tot în incintă, în prima zi a evenimentului, îi va aștepta și Cabina Foto Joben, pusă la dispoziție de firma Evenimente de Bun Simț, o minunată atracție pentru cei care doresc să facă gratuit poze la minut cu diverse accesorii confecționate în spiritul evenimentului și nu numai. 

Afară, tinerii de la Liceul de Arte “Dimitrie Cuclin” vor susține scurte recitaluri, iar studenții vor organiza un flash-mob în fața hotelului, acțiune în care vor implica și trecătorii.  

La fel ca anul trecut, proiectul are și o importantă componentă caritabilă. Este vorba despre o colectă de daruri pentru copiii aflați în grija fundației “Ajungem MARI”. Prin intermediul nostru, gălățenii pot aduce un zâmbet în sufletele acestora, donând rechizite, jucării, dar și obiecte de igienă personală de care tinerii aceștia au mare nevoie”, ne-a spus Lect.univ.dr. Alina Petra Marinescu, coordonator al proiectul "Dăruiește și primește". 

Universitatea Danubius își propune să reediteze și în 2018 evenimentul, transformând astfel demersul într-o tradiție a orașului nostru.

Purtător de cuvânt - Universitatea ”Danubius”,

Ana Alina IONESCU DUMITRACHE

Citit 1813 ori Ultima modificare Marți, 12 Decembrie 2017 15:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.