Jurnalistul Andrei Gheorghe s-a stins din viață

Jurnalistul Andrei Gheorghe s-a stins din viață
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Jurnalistul Andrei Gheorghe, realizator de radio a murit, luni seara, la vârsta de 56 de ani, au confirmat IPJ Ilfov şi surse medicale, potrivit mediafax.ro.

Jurnalistul a fost găsit decedat acasă.

Decesul a fost constatat în urma unui apel la 112, în urma căruia poliţistii s-au deplasat la o adresă din Voluntari, unde a fost găsită o persoană decedată, în baia locuinţei. S-a confirmat că persoana era Andrei Gheorghe, conform IPJ Ilfov.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov, Ciprian Romanescu a precizat că apelul la 112 a fost primit la 22.15: "Cauzele morţii nu sunt momentan stabilite. Se aşteaptă sosirea medicului legist", a spus Romanescu, conform mediafax.ro.

Sursa foto: twitter.com

Citit 6892 ori Ultima modificare Marți, 20 Martie 2018 00:18

5 comentarii

 • postat de Un prost
  Marți, 20 Martie 2018 15:30
  5.13.248.***
  Andrei Gheorghe a rostit nu demult câteva cuvinte cu valoare de epitaf "Ție-ți convine lumea în care trăim? mi-e nu. Dacă nu faci nimic să o schimbi ești un prost !" Of și totuși cât de mulți suntem cei care am putea face ceva, dar ne teamă și lene.
  1
  22
  Raportează
 • postat de TeoI
  Marți, 20 Martie 2018 14:16
  82.137.10.***
  De data asta a fost veriga slaba.
  RIP
  8
  6
  Raportează
 • postat de Liniște și-atât
  Marți, 20 Martie 2018 12:31
  5.13.248.***
  Andrei Gheorghe sept.2017 „Sunt obosit. Am fost "generația de sacrificiu" si am crezut ca după un drum lung si greu o sa ajungem intr'o poiana cu soare si flori. Dar nu a fost așa. Drumul nu ducea nicăieri si intr'o zi sătui de foame si mizerie ne'am revoltat, ne'am ucis conducătorii si am crezut ca după un alt drum lung si greu o sa ajungem la malul unei ape dulci. Apa însă e salcie, terenul mlăștinos si cei mai nevolnici și netrebnici dintre noi se răsfață in calești scumpe, copiii lor ni se urca in cap și dansează țonțoroiul iar părinții noștri mor încet de piocianic. Frății fug scirbiti si'si caută fericirea in alte zări. Speranta a leșinat bătută de jandarmi, Infinitul lucrează la un mall iar eu imi număr firfireii și ma gândesc daca'mi ajung de o funie mai sănătoasă. In fata nu văd nimic decit bezna și întuneric, in jurul nostru doar mizerie și dezmăț și nu mai pot și nu mai am răbdare. Am inima uscata si'n gura gust de cenușă. Va blestem conducători ai României si'n pușcărie dacă v'as bagă pe toți, cu nimenea nu as greși. Va blestem cu spitalele, școlile, șoselele, șpăgile, infumurarile și prostia voastră agresiva. Va blestem sa muriți stind la coada, sa trăiți din salariu și sa va petreceți bătrânețea cu o pensie obișnuita, intr'un oraș obișnuit, cu doi copii obezi și beți in sufragerie și cu părinții in întreținere pe veci. Sint obosit și drumul nu se mai zărește.”
  3
  32
  Raportează
 • postat de Un muritor trist
  Marți, 20 Martie 2018 09:42
  5.13.248.***
  Salutare națiune! ne transmite de dincolo de granița vieții veșnic (credeam)tânărul și neliniștitul Andriushka. Respingător și cuceritor totodată. Era veriga tare a unui lanț al nesupunerii asumate față de servilismul, ignoranța, cretinismul impuse ca mod de viață de cei care ne conduc și nu doar de ei. Acum e și mai trist, e dureros chiar să constatăm că am rămas mai singuri în fața imbecilității și a veninului care ne împresoară. RIP Andrei Gheorghe.
  3
  39
  Raportează
 • Marți, 20 Martie 2018 08:26
  188.24.247.***
  A murit o speranta, un analist de geniu al evenimentelor cotidiene si nu numai.

  DUMNEZEU sa-l ODIHNEASCA!
  3
  32
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.