Alegerea Irinei Rimes. Gabriela Munteanu a câştigat duelul la Vocea României (VIDEO)
Foto: Pro Tv

Alegerea Irinei Rimes. Gabriela Munteanu a câştigat duelul la Vocea României (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

O adevărată Julieta, frumoasă, nespus de talentată, împletind sensibilitatea cu forţa, într-o interpretare minunată şi emoţionantă, aşa a fost gălăţeanca Gabriela Munteanu, în vârstă de 18 ani, în confruntările de vineri seara de la „Vocea României”. Irina Rimes, din echipa căreia face parte Gabriela, a ales pentru „duelul” gălăţencei cu Eduard Malareu piesa lui Smiley, "Vals". Irina a considerat că este o melodie care li se potrivește, şi a dorit să vadă cum evoluează cei doi concurenți

„Am emoţii, dar îmi propun să mă autodepăşesc, să concurez cu mine însămi, nu cu Eduard. Am venit aici pentru că-mi place să cânt. Sunt din ce în ce mai determinată să ajung departe în concursul acesta. Şi, pe viitor, asta îmi doresc, muzică!”, mărturisea Gabriela în pauzele de repetiţii.

Alegerea piesei a fost o surpriză frumoasă pentru Smiley care, în etapa audiţiilor pe nevăzute, şi-a dorit-o şi el în echipă pe Gabriela, dar a pierdut-o în favoarea Irinei. Artistul a invitat-o pe Irina Rimes la vals, pe piesa interpretata de Gabriela si Eduard.

„Vă iubesc!”, le-a spus, entuziasmată, Irina, la finalul interpretării, şi a venit pe scenă să-i îmbrăţişeze pe Gabriela şi pe Eduard. De emoţie, artista şi-a uitat discursul pregătit pentru acest moment. „Aţi cântat foarte frumos, energia voastră caldă cred că a ajuns la toată lumea. Punct ochit, punct lovit!”, le-a spus antrenoarea.

"Deși pare foarte simplă piesa asta, nu e chiar atât de simplă! Dar e o piesă frumoasă și mă bucur c-am avut ocazia s-o aud în interpretarea voastră, la Vocea României!, a spus Smiley.

Andra a remarcat că interpretarea lui Eduard a fost mult mai liniară faţă de cea a  Gabrielei, fiind primul punct în favoarea gălăţencei.

Ca să mai salveze din timpul emisiunii, Tudor Chirilă s-a rezumat doar la a-i felicita pe cei doi concurenți.

Telespectatorii au fiert preţ de o pauză publicitară până să afle decizia Irinei Rimes – pe care dintre cei doi îi va alege pentru a merge mai departe la „Vocea României”. Alegerea Irinei a fost Gabriela, pentru că progresul gălăţencei a fost evident: „Gabriela a fost o surpriză! A evoluat foarte mult, timp de doar două repetiţii! N-am putut că ignor acest lucru!”.

„Cred că astăzi, aici, am simţit mai mult ca niciodată că e locul meu pe scenă, şi sper să le arăt asta tuturor, în etapa următoare!” a spus, fericită, Gabriela.

O felicităm pe Gabriela Munteanu şi ne dorim să meargă cât mai departe la Vocea României.  

Citit 2831 ori Ultima modificare Sâmbătă, 03 Noiembrie 2018 12:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.