Bogdan Dumitrescu, liderul PLUS Galaţi, şi-a depus mandatul

Bogdan Dumitrescu, liderul PLUS Galaţi, şi-a depus mandatul
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

„Deși majoritatea membrilor au fost împotrivă, am hotărât să-mi depun mandatul din fruntea Biroului Județean PLUS Galați, pentru a putea da un suflu nou filialei”, anunţă, într-un mesaj public pe pagina sa de Facebook, Bogdan Dumitrescu, liderul acestei formaţiuni. Politicianul a deschis lista candidaţilor Alianţei USR PLUS la Consiliul Judeţean Galaţi, alianţă care, conform rezultatelor provizorii ale alegerilor, nu a depăşit pragul electoral pentru a fi reprezentată în acest for.

Bogdan Dumitrescu explică motivele gestului său: „Considerăm rezultatul obținut în Galați de către USR PLUS ca fiind unul dezastruos cu consecințe nefaste asupra rezultatului la alegerile ce vor urma în câteva luni. Dacă vom obține același scor și la alegerile parlamentare putem considera de pe acum că am eșuat total în misiunea noastră de a reforma clasa politică în județul Galați și de a oferi o speranță reală de mai bine concetățenilor noștri.

Noi, la PLUS, ne-am făcut deja propria analiză și am tras concluziile împreună cu colegii”, afirmă Bogdan Dumitrescu.

În opinia acestuia, şi liderul USR Galaţi, deputatul Bogdan Rodeanu, ar trebui să-şi asume bărbătește rezultatul de la locale „și să facă un pas în spate așa cum este normal în această situație”.

Dumitrescu mai precizează că fuziunea USR PLUS va merge mai departe şi că procesul ar trebui accelerat.

Citit 3656 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Septembrie 2020 21:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.