Bogdan Dumitrescu, liderul PLUS Galaţi, şi-a depus mandatul

Bogdan Dumitrescu, liderul PLUS Galaţi, şi-a depus mandatul
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

„Deși majoritatea membrilor au fost împotrivă, am hotărât să-mi depun mandatul din fruntea Biroului Județean PLUS Galați, pentru a putea da un suflu nou filialei”, anunţă, într-un mesaj public pe pagina sa de Facebook, Bogdan Dumitrescu, liderul acestei formaţiuni. Politicianul a deschis lista candidaţilor Alianţei USR PLUS la Consiliul Judeţean Galaţi, alianţă care, conform rezultatelor provizorii ale alegerilor, nu a depăşit pragul electoral pentru a fi reprezentată în acest for.

Bogdan Dumitrescu explică motivele gestului său: „Considerăm rezultatul obținut în Galați de către USR PLUS ca fiind unul dezastruos cu consecințe nefaste asupra rezultatului la alegerile ce vor urma în câteva luni. Dacă vom obține același scor și la alegerile parlamentare putem considera de pe acum că am eșuat total în misiunea noastră de a reforma clasa politică în județul Galați și de a oferi o speranță reală de mai bine concetățenilor noștri.

Noi, la PLUS, ne-am făcut deja propria analiză și am tras concluziile împreună cu colegii”, afirmă Bogdan Dumitrescu.

În opinia acestuia, şi liderul USR Galaţi, deputatul Bogdan Rodeanu, ar trebui să-şi asume bărbătește rezultatul de la locale „și să facă un pas în spate așa cum este normal în această situație”.

Dumitrescu mai precizează că fuziunea USR PLUS va merge mai departe şi că procesul ar trebui accelerat.

Citit 3428 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Septembrie 2020 21:18

5 comentarii

 • postat de Cardinalul Richeliu
  Joi, 01 Octombrie 2020 15:42
  109.103.162.***
  Băi, băiatule, românul ăsta e de belea: dacă își dă unul demisia - e act de sabotaj. dacă nu și-o dă: e un laș.
  Auzi sigla mai mare................
  1
  2
  Raportează
 • postat de Măi USR, puneți sigla pe foaia de vot, mai mare. Nu se vede !
  Joi, 01 Octombrie 2020 09:20
  213.233.88.***
  Păi demisia este un act de sabotaj, acum când trebuie strânse rândurile, pentru alegerile parlamentare. Si pe bune, v-ați tras rras o siglă de doi lei pe foia de vot, miniatură chinezească dem-am chinuit 10 minute să vă găsesc, in cabina de vot slab luminată. PSD și PNL, au sigla mare, ușor de recunoscut, voi, USR Plus, mică, mică sigla pe foaia de vot, că nu v-am găsit pe foaia de vot la CJ, așa că am votat PNL, siglă mare, la vedre ușoară.
  4
  7
  Raportează
 • postat de Tudor V
  Joi, 01 Octombrie 2020 02:09
  89.136.0.***
  Desi este de apreciat gestul de onoare, cei de la usr inca nu constientizeaza ca voturile obtinute de ei la euro sunt politice si de sanctionare a psd. dar asta implica o responsabilizare si reactie politica rapida. Daca nu o pun cat mai urgent de o unificare a dreptei si promovare a unor tineri cu realizari in judetele de resedinta (chiar si premii la olimpiade, sau alte recunoasteri), fara sprijin politic de la rude gen psdpnlpmpalde, nu vor mai primi voturi, deoarece oamenii constientizeaza ca au dat putere si au investit incredere unor diletanti, care se bat pe functii si nu pentru interesele cetatenilor. Pentru multi usristi votul primit a fost o joaca si nu stiu ce sa faca cu el. Inca joaca solitaire sau sarpe. Construiti o platforma de dreapta cu liberalii reali din toate formatiunile, chematii la un partid unic, desfiintati iepurasii pmpaldepnlsi alte aparitii, si deveniti o alternativa pentru stanga in refacere dupa efectul dragnea. Pentru unii comentatori lingvisti, unii le spun limbisti, scrisul fara majuscule este generat de telefon dar si de lipsa de respect fata de entitatile mentionate. Limba romana nu se pune in discutie decat la orele de literatura si seminariile de specialitate. Comentariile sunt in zona de prescurtari si mai ales fara corectura!
  6
  13
  Raportează
 • postat de Alexandra
  Joi, 01 Octombrie 2020 00:53
  86.122.130.***
  Acesta este un partid sau o alianță cu demnitate!
  Nu vă pripiți însă și așteptați rezultatele finale și apoi decideți.
  Sunt convinsă că până la urmă adevărul și cinstea vor ieși la suprafață și oamenii serioși vor învinge!
  Mult succes alianței!
  Vom fi cu voi, singura alternativă reală pentru clasa politică din România!
  9
  13
  Raportează
 • postat de Robert G
  Miercuri, 30 Septembrie 2020 21:43
  109.166.139.***
  ”ATÂT S-A PUUT”!
  usr devine istoi, un fel de melanj între ppdd și en marche, un fel de dreapta populară, dar hăbăucind rău
  Pa, usr!
  19
  7
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.