A fi sau a nu fi intoxicaţi cu etnobotanice

A fi sau a nu fi intoxicaţi cu etnobotanice
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Un sfârşit de săptămână extrem de agitat au înregistrat cei de la Ambulanţă *

De le şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, doctorul Mihai Polinschi, am aflat că duminică dimineaţă, în jurul orei 1.00, un echipaj a fost solicitat în zona Ţiglina I, unde trei tineri (doi băieţi şi o fată), cu vârste în jur de 20 de ani, erau extrem de agitaţi.

„Am fost solicitaţi deoarece tinerii erau foarte tulburaţi, posibil intoxicaţi cu etnobotanice. I-am preluat şi i-am dus spre internare la Spitalul Judeţean”, a spus doctorul Mihai Polinschi.

Salvare şi pentru beţivi

Tot duminică dimineaţă, Ambulanţa a fost solicitată la un club, unde două persoane, aflate în stare avansată de ebrietate, aveau nevoie de îngrijiri.

Era vorba despre o ea, care nu şi-a dorit să meargă la spital, motiv pentru care a plecat acasă, aşa cum era, cu mult alcool la „bord”, şi un el, care de beat ce era, a căzut, lovindu-se la un genunchi, şi după ce a fost pansat, a plecat.

Weekend cu multă bătaie

Şeful Ambulanţei, doctorul Mihai Polinschi, ne-a făcut cunoscută şi agitaţia care s-a petrecut la finele acestei săptămâni, când mai multe persoane bătute au fost internate.

Dintre cei patru internaţi ca urmare a agresiunilor, amintim aici un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din Nămoloasa, care ar fi fost lovit de fiul lui şi o femeie, de 61 de ani, din Fileşti, bătută de ginere.

Citit 760 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.