Transurb îşi revigorează veniturile

Transurb îşi revigorează veniturile
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Gălăţenii din Micro 19 protestează: „De ce nu mai avem maxitaxi la Neacşu şi Service-ul vechi?” *

Chiar dacă e prea devreme să se tragă concluzii după o primă zi de aplicare a noului regulament de transport, efectele se simt, totuşi, în buzunarele SC Transurb.

„Situaţia reală a încasărilor o vom cunoaşte abia după două săptămâni sau după o lună”.

„E prea devreme să spunem dacă ne-au crescut veniturile din serviciul de transport public”.

„După ziua de luni, încasările din vânzarea de bilete au fost mai mari cu aproximativ 10-20 la sută decât într-o altă zi obişnuită de până acum”, ne-a declarat rezervat directorul SC Transurb, Genica Totolici.

Managerul societăţii ne-a asigurat că parcul auto face faţă în continuare solicitărilor noului regulament de transport şi că situaţia se va îmbunătăţi după ce vor sosi cele 30 de autobuze la mâna a doua care vor completa zestrea actuală a societăţii.

Dar până la intrarea acestora în parcul auto al Transurb mai durează o lună.

Nemulţumiri: Neacşu – Service Vechi exclusivitatea Transurb

I-am transmis managerului Transurb nemulţumirea exprimată de gălăţeni nu doar pe site-un ziarului nostru, ci şi la telefonul redacţiei, legată de faptul că staţiile de pe strada Brăilei din Micro 19 sunt exclusivitatea Transurb.

„De ce în zona Neacsu - Spitalul Judetean nu mai avem maxi-taxi? De ce trebuie să ne obligaţi sa circulăm cu Transurbul?”, au protestat gălăţenii din Micro 19.

„Locuiesc în zona Service Vechi din Micro 19 şi după ce că sunt nevoit să urc în autobuzele Transurb, nici nu am de unde să cumpăr bilet la Neacşu!”.

„Ca să ajung la staţia de maxitaxi de la Billa sau de la Dacia ar însemna să străbat toată piaţa, plus cartierul şi să plec cu jumătate de oră înainte de acasă”, ni s-a plâns un alt cetăţean.

Şi nu sunt singurele opinii de acest fel exprimate de cei care se simt privaţi de dreptul de a alege între microbuze şi autobuze.

Educaţie

Directorul Transurb, Genica Totolici, este de părere că gălăţenii trebuie să înveţe să urce în autobuze şi să se obişnuiască să circule cu Transurb.

„În toate oraşele mari din ţară, transportul se face cu autobuzele societăţii locale de transport, nu cu maxitaxi”.

„Încercăm să asigurăm fluenţa în transport”, ne-a declarat Genica Totolici.

Directorul Transurb a reamintit că societatea face protecţie socială nu doar pentru pensionari, studenţi şi elevi, ci şi pentru restul călătorilor, pentru că tariful real al călătoriei nu este un leu, ci ar fi de 1,50 lei.

Citit 2554 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.