Mâine - premierea câştigătorilor

Mâine - premierea câştigătorilor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mâine, 10 iunie,  va avea loc premierea celor mai buni copii şi tineri care au prezentat lucrările lor la Concursul de Eseuri „Hristos împărtăşit copiilor şi tinerilor”.

Concursul a fost organizat pe două secţiuni. „Mama - chip de icoană” s-a adresat copiilor de la clasele  I-VIII, pentru ciclul primar şi gimnazial.

La această secţiune,  am înregistrat 22 de lucrări ce au scos în evidenţă gândurile, sentimentele trăirile sau amintirile copiilor noştri faţă de cea mai dragă fiinţă din viaţa lor - mama.

Odată cu acestea, dragostea lor faţă de Maica Domnului şi Fiul Său - Mântuitorul nostru Iisus Hristos. De la cei mai mici cititori am primit şi câteva poezii, pentru care vom da un premiu.

La a doua secţiune a concursului - „Omul frumos - omul lui Dumnezeu” - am primit 18 eseuri şi ele vin de la elevii din liceele gălăţene.

Mâine, aşteptăm toţi concurenţii, împreună cu părinţii şi profesorii, la sediul redacţiei „Viaţa liberă”, strada Domnească nr. 68, unde va avea loc premierea câştigătorilor Concursului de Eseuri. Ora întâlnirii va fi 16.00.

Pentru confirmare vă rugăm să  sunaţi la 0236/462.460, interior 33.

Citit 515 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.