„Harap Alb” - un spectacol fabulos al Teatrului „Gulliver”

„Harap Alb” - un spectacol fabulos al Teatrului „Gulliver”
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

M-aș fi așteptat să văd o creație colorată pentru copii, însă "Harap Alb" "reloaded" a fost departe de orice mi-aș fi imaginat. Povestea reinterpretată în cel mai modern stil cu putință aduce foarte tare cu un musical în toată regula: actorie, dans și cântec, la care se adaugă un decor minimalist și un fundal video luxuriant. De remarcat nebunia din scenă, dar în sensul cel mai bun, căci protagoniștii nu numai că se țin permanent de glume și joacă cu bucurie și zâmbet, dar aleargă și dansează, depunând un efort fizic greu de susținut fără o formă atletică impecabilă.

Vedeta distribuției și totodată actorul care interpretează trei personaje este Adrian Nour, finalist la "Vocea României" în sezonul 2013.

Nota 10 pentru întreg spectacolul, care bănuiesc că va "rupe" la toate festivalurile la care va participa, pentru că este, de departe, cea mai vie realizare a teatrului românesc de animație din ultimul deceniu, dacă nu cumva dintotdeauna.

Spectacolul nu este destinat decât tinerilor între 14 și 100 de ani; nu va fi înțeles de copii, care vor deranja permanent.

Distribuţie: Adrian Nour, Andrei Midișan, Andrei Ciugulea, Miruna Dobrotă, Ramona Păuc, Nicoleta Miru, Valeria Taban, Cosmin Cosma, Gina Geru, Eduard Șișu, Andrei Dombrovschi, Ciprian Brașoveanu; regie și coregrafie: Ștefan Lupu; scenografie și costume: Raluca Alexandrescu; compoziție muzicală: Adrian Nour; asistență regie și co-coregrafie: Teodora Velescu; graphic design, video mapping: Andrei Cozlac.

Citit 1049 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Mai 2022 22:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.