Tobogan în reparaţii la Plaja „Dunărea”

Tobogan în reparaţii la Plaja „Dunărea”
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Deşi Plaja „Dunărea” a fost închisă luni, 4 iulie, iată că unul dintre toboganele din zona de agrement are nevoie de reparaţii. Printr-o postare pe pagina sa de Facebook, administratorul Plajei, Gospodărire Urbană SRL informează că toboganul galben (Turbo Lance) este în reparație și va fi temporar închis în data de 5 iulie 2022. „Celelalte tobogane rămân deschise și vor funcționa conform programului stabilit. Vă mulțumim pentru înțelegere și revenim în curând cu informații”, transmite administratorul Plajei.

Reamintim că de la 1 iulie 2022, tarifele de intrare în zona de agrement au fost modificate substanţial. Astfel, până la ora 17,00, adulţii vor plăti 40 de lei, de marţi până vineri, şi 60 de lei, sâmbăta şi duminica. Pentru copiii de la 7 la 14 ani, tarifele aplicate până la ora 17,00 sunt: 20 de lei, de marţi până vineri, respectiv, 30 de lei, sâmbăta şi duminica. Pentru copiii până la 7 ani, intrarea este liberă.

Pentru a intra în zona de agrement de la ora 17,00, adulții vor plăti 20 de lei, iar copiii - 10 lei. Aceste tarife se vor aplica de marți până duminică.

Beneficiarii Legii nr. 448/2006, republicate, privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap vor avea intrare liberă, pe baza legitimației eliberate de direcțiile generale de asistență socială și protecția copilului. "Adultul cu handicap grav şi însoţitorul beneficiază de intrare gratuită. Adultul cu handicap accentuat beneficiază de intrare gratuită, nu şi însoţitorul. Copilul, indiferent de gradul de handicap, şi însoţitorul beneficiază de intrare gratuită. Sumele aferente drepturilor persoanelor cu handicap se vor suporta din bugetul societăţii", se arată în documentele votate de aleși.

Citit 2021 ori Ultima modificare Marți, 05 Iulie 2022 09:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.