Accident cu două persoane rănite, produs de un șofer beat

Accident cu două persoane rănite, produs de un șofer beat
Foto: IPJ Galați
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

UPDATE. Un accident în care au fost implicate trei autoturisme și o bicicletă s-a soldat cu două persoane rănite. Incidentul, care s-ar fi putut termina tragic, a avut loc sâmbătă, 16 iulie, pe DN 26 la intrarea în municipiul Galați.

Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit că un bărbat în vârstă de 41 ani, în timp ce conducea un autoturism pe banda 2 a DN 26, dinspre comuna Vânători spre municipiul Galați, ajungând în dreptul unei depozit de materiale de construcție, nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare față de un taxi din fața sa, care era condus de un bărbat în vârstă de 50 ani și a intrat în coliziune cu acesta. Din impact, taxiul a fost proiectat în partea dreaptă a direcției sale de deplasare, iar cu partea laterală dreapta a intrat la rândul său în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 35 ani, care circula pe banda 1 a DN 26, precum și cu un biciclist de 55 ani, care se deplasa pe marginea drumului.

În urma acestui eveniment rutier au rezultat avarierea celor trei autoturisme și a bicicletei, precum și rănirea a două persoane, biciclistul și bărbatul de 50 ani. Cei doi au fost transportați la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

La testarea alcoolscopică a celor patru bărbați, la doi dintre conducătorii auto și la biciclist rezultatul a fost negativ, însă în cazul bărbatului cu vârsta de 41 de ani a rezultat o alcoolemie de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat. După probatoriul administrat în cauză și după stabilirea alcoolemiei în sânge, 2,87 g la 1000 de ml, față de bărbatul în vârstă de 41 ani s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. În cursul zilei de duminică, 17 iulie, el a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, în vederea luării unei măsuri preventive.


Un accident în care au fost implicate două autoturisme și o bicicletă s-a soldat cu două persoane rănite. Incidentul a avut loc, în această după-amiază, pe DN26, la intrarea în municipiul Galați.

Biciclistul și un conducător auto au fost transportați la spital, unul dintre aceștia în stare gravă.

În acest moment, traficul este oprit pe direcția comuna Vânători - municipiul Galați.

Citit 3470 ori Ultima modificare Luni, 18 Iulie 2022 02:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.