Șofer beat și drogat, urmărit ca în filme   

Șofer beat și drogat, urmărit ca în filme    
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Un șofer beat și drogat, în vârstă de 28 de ani, a fugit de polițiști în speranța că va scăpa de control. Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați au efectuat astăzi, 27 august, semnal de oprire conducătorului unui autoturism care circula pe strada Basarabiei dinspre strada Ing. Anghel Saligny, însă bărbatul aflat la volan a refuzat să oprească. Acesta a demarat în trombă mai departe pe strada Basarabiei către bulevardul George Coșbuc, săvârșind mai multe abateri la regimul rutier pe tot parcursul urmăririi. După ce a pătruns cu autoturismul în incinta unui complex rezidențial situat pe strada Basarabiei, a abandonat mașina și a fugit în interiorul unei scări de bloc din acest complex. La scurt timp, polițiștii l-au găsit pe bărbat.

La testarea alcoolscopică a rezultat o valoare de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost testat și cu aparatul DrugTest, rezultând valoare pozitivă pentru cocaină.

A fost condus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Galați unde i-au fost racoltate probe biologice în vederea stabilirii substanțelor psiohoactive în organism.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și a fost sancționat contravențional cu amendă de 4.205 lei pentru contravențiile săvârșite la regimul rutier.

Citit 1822 ori Ultima modificare Sâmbătă, 27 August 2022 14:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.