Reținut după ce a încălcat ordinul de protecție pentru a-și amenința fosta soție cu cuțitul

Reținut după ce a încălcat ordinul de protecție pentru a-și amenința fosta soție cu cuțitul
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Un bărbat, în vârstă de 39 de ani, a fost reținut după ce a încălcat un ordin de protecție pentru a veni să își amenințe fosta soția și pe concubinul acesteia, cu un cuțit. Femeia, în vârstă de 33 de ani, a sesizat poliția prin apel 112 cu privire la faptul că se află la adresa de domiciliu împreună cu concubinul său, iar fostul ei soț provoacă scandal în fața locuinței acesteia și îi amenință cu acte de violență, având asupra sa un cuțit. Polițiștii ajunși în scurt timp la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Din verificările preliminarii s-a stabilit faptul că bărbatul de 39 ani, domiciliat în comuna Nămoloasa, a încălcat un ordin de protecție care a fost emis împotriva sa de către Judecătoria Liești, în baza căruia era obligat să păstreze o distanță minimă de 200 de metri față de fosta sa soție și față de locuința acesteia.

A fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de încălcarea ordinului de protecție și de amenințare, iar în urma probatoriului administrat în cauză, în cursul zilei de astăzi, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Liești au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a bărbatului de 39 ani pe bază de ordonanță.

Ulterior, în data de 26 august 2022, după prezentarea la Parchetul de pe lângă Judecătoria Liești și apoi la Judecătoria Liești în vederea luării unei măsuri preventive, judecătorul de drepturi și libertăți a admis luarea măsurii arestarii preventive pentru 30 de zile față de cel în cauză.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați.

Citit 1026 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.