A doua zi de festival ”Danube Rock Sounds”
Foto: David Tudor

A doua zi de festival ”Danube Rock Sounds”
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

A doua zi de festival ”Danube Rock Sounds” a fost deschisă de către HVNDS, urmată de Pinholes, Implant pentru Refuz, Robin and the backstabbers și s-a terminat cu ultimii, dar nu cei din urmă The Mono Jacks. Sâmbătă seară, spectatorii au fost prezenți într-un număr mult mai mare față de seara precedentă, iar atmosfera a rămas la fel de plăcută.

Gălăţenii au putut să-și cumpere mâncare sau băuturi de la gheretele special amplasate.

Prețurile, spun oamenii, sunt decente, fiind vorba de un festival: o portie de cartofi - 8 lei, un draft de bere 8 - lei, o porție de mici cu cartofi prăjiți - 15 lei, iar o pizza este 32 de lei.

Cu toate că spectatorii nu au fost în număr mare, atmosfera a fost plăcută, tinerii având șansa să asculte trupele lor de rock preferate.

Pentru duminică, ultima zi de festival, sunt anunțați următorii artiști/trupe: DL Goe, Schnitzels, Domino, Trooper și Alternosfera.

Citit 1247 ori Ultima modificare Luni, 19 Septembrie 2022 12:13

1 comentariu

 • postat de rock jazz
  Duminică, 18 Septembrie 2022 12:37
  95.76.34.***
  Foarte putina lume. De ce? Pentru ca sunt preturi mari pe ceea ce se ofera si mancarea si bauturile sunt scumpe. De ce daca e festival trebuie sa fie preturile triplate la mancare si nu le lasa normal sa vanda mai mult si toti sa manance? Nu e o politica buna asta. Deci daca e festival un hamburger e 35-40 lei si daca nu este e maxim 20 lei.
  5
  11
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.