Un gard la podeţul prăbuşit din Parcul Cloşca

Un gard la podeţul prăbuşit din Parcul Cloşca
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Parcul Cloşca sau, cum îi spun şi acum gălăţenii Parcul lui Durbacă, are mare nevoie să fie reabilitat, acest aspect nefiind o noutate nici pentru cetăţeni, nici pentru edili. În aşteptarea lucrărilor atât de necesare, parcul este încă folosit la maximum.

Familiile cu copii mici ocupă zi de zi locul de joacă, stăpânii de câini îi aduc aici să mai alerge, existând spaţii deschise, mai puţin umblate, unde patrupedele pot să se bucure la maximum de un pic de libertate, adolescenţii vin cu bicicletele, iar foarte multă lume îl tranzitează dacă merg pe jos dinspre strada Cloşca spre Micro 19.

Într-o zonă a parcului, deasupra văii de scurgere naturală a apelor pluviale, se află un podeţ din beton, pe care oamenii îl foloseau pentru a ajunge mai repede în strada Brăilei, prin zona din spatele stadionului "Dunărea". Podeţul respectiv s-a prăbuşit parţial de ceva vreme, dar am văzut persoane care îl foloseau, mai ales tineri făcând echlibristică acolo, cu teribilismul specific vârstei. Miercuri după-amiază, accesul dinspre parc la podeţul respectiv fusese limitat prin instalarea unui gard, iniţiativă bună, dat fiind pericolul implicit. Aşteptăm cu interes reabilitarea parcului.

Citit 1743 ori Ultima modificare Joi, 13 Octombrie 2022 17:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.