Nosfe, unul dintre cei mai cunoscuți rapperi gălățeni, a murit la 37 de ani (VIDEO)

Nosfe, unul dintre cei mai cunoscuți rapperi gălățeni, a murit la 37 de ani (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Nosfe, unul dintre cei mai cunoscuți rapperi de la noi din țară, s-a stins din viață la vârsta de 37 de ani. Anunțul a fost făcut de colegii săi de trupă, Şatra B.E.N.Z.: „Cu regret și durere vă anunțăm ceva ce nu ne-am fi dorit să vă anunțăm niciodată. Fratele nostru NOSFE a plecat dintre noi azi-noapte. Ne aflăm într-o situație delicată și procesăm cu greu pierderea. Orice gând bun și orice susținere morală ajută enorm. Momentan e tot ce putem comunica. Te iubim, frate! Somn senin și trecere lină!”.

Pe numele său real Darius Vlad Creţan, rapperul s-a născut pe data de 24 martie 1985, în Galaţi. După cum mărturisea într-un interviu, s-a apucat de muzică după ce s-a lăsat de fotbalul pe care-l juca la Dunărea Galați, ca să se mute în Italia. Acolo, primul său nume de scenă a fost insiprat de cuvântul românesc „borș”. Primul album a fost un CD împachetat pe genunchi în hârtie A4 și sigilat cu un sticker cu „N”. A revenit pe plaiurile românești și-a preluat numele de Nosferatu, apoi de Nosfe.

Potrivit Spy News, acesta activa solo, dar şi în cadrul trupei Şatra B.E.N.Z. Rapperul a intrat în atenția lumii mondene și nu numai și prin intermediul colaborărilor pe care le-a avut cu Ruby, pentru piesa „Condimente“, sau „Papi”, dar şi cu piesa „Turist“, alături de Ale Blake.

Gălățenii l-au putut vedea și asculta pe scenă la Zilele municipiului Galați, pe 11 iunie 2022.

Nosfe avea, pe lângă cariera muzicală, și o familie împlinită. Era soț și tată și, într-un interviu exclusiv pentru Antena Stars, artistul povestea cum este rolul de tată, dar și faptul că fiica lui moștenește pasiunea pentru muzică.

Citit 8441 ori Ultima modificare Duminică, 16 Octombrie 2022 18:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.