Începe asfaltarea bulevardului George Coșbuc

Începe asfaltarea bulevardului George Coșbuc
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Începând de joi, 20 octombrie 2022, se vor derula lucrări de asfaltare (strat de uzură/final), pe bulevardul George Coșbuc, tronsonul cuprins între bulevardul Henri Coandă și strada Alexandru Măcelaru, anunță Primăria Galați.

„Lucrările se vor desfășura etapizat, cu devieri de trafic pe sens opus în interiorul intersecției bulevardului George Coșbuc cu bulevardul Henri Coandă, continuând apoi pe restul tronsonului mai sus menționat. Pentru desfășurarea fluentă a traficului rutier rugăm conducătorii auto și pietonii să respecte semnalizarea rutieră instituită pe durata executării lucrărilor. Precizăm că semnalizarea rutieră poate suferi modificări, în funcție de natura lucrărilor”, transmite municipalitatea.

Autoritățile atrag atenția că mutarea/deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru (garduri, balize etc), a dispozitivelor de semnalizare rutieră în general, se pedepsește conform prevederilor legislației în vigoare.

Trebuie spus că lucrările care se execută fac parte din proiectul „Modernizare linii tramvai și carosabil pe str. Traian Vuia, Henri Coandă, George Coșbuc (tronson Henri Coandă – Al. Măcelaru)".

Citit 5269 ori Ultima modificare Joi, 20 Octombrie 2022 11:41

4 comentarii

 • postat de George
  Miercuri, 19 Octombrie 2022 23:33
  82.176.202.***
  Daca tramvaiele or sa aiba frecventa de unul la doua minute, normal ca s-a dat prioritate transportului public in detrimentul celui individual, bazat pe motoare poluante.
  Lasati autoturismele si autotractoarele acasa, circulati cu tramvaiul (pana la Targu Bujor sau la Giurgiulesti)!!!!
  0
  2
  Raportează
 • postat de radu
  Miercuri, 19 Octombrie 2022 17:32
  193.231.148.***
  Carosabilul are doar o banda si jumatate, deci nicio fluidizare a traficului. Dimpotriva... Trotuarul insa e mai lat decat o banda de circulatie stradala... S-or fi gandit cei care au facut caietul de sarcini sa faca din tronsonul dintre Henri Coanda si Alexandru Macelaru o zona de promenada duminicala pentru galateni?
  3
  1
  Raportează
 • postat de Jack
  Miercuri, 19 Octombrie 2022 16:04
  5.13.233.***
  Au facut ditamai trotuarul de parca stie cata lume merge pe jos in acea zona si o mica banda de circulatie lata cat o masina mica. Economie de materiale si manopera , ai ocazia sa intri si parapetul statiei de tramvai , o harababura.
  2
  31
  Raportează
 • postat de Alz
  Miercuri, 19 Octombrie 2022 15:46
  178.138.97.***
  După asfaltare cum se va circula pe acest tronson? Pe o singura banda pe sens?
  2
  33
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.