Finala Campionatului Național de Paintball, organizată la Galați

Finala Campionatului Național de Paintball, organizată la Galați
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Sâmbătă, 22 octombrie, la Galați are loc etapa finala a Campionatului Național de Paintball, competiția urmând să se desfășoare în incinta Siege Paintball Galați, din cartierul Barboși, strada Nicolae Labiș nr. 1, potrivit anunțului făcut pe pagina de Facebook a Siege Paintball Galați.

"Vino să fii spectator la cea mai tare experiență sportivă de anul acesta! Descoperă lumea paintballului profesionist chiar la Galați. Vei putea cunoaște jucători profesioniști din România și Republica Moldova și îți pregătim surprize speciale, manifestări artistice, muzică, bar & food court, concursuri și premii", au anunțat organizatorii evenimentului, realizat în colaborare cu Primăria Galați.

Deschiderea evenimentului va avea loc la ora 8,30-9,00 dimineața, urmând ca apoi să înceapă prima etapă de întreceri, care se va încheia la ora 13,00, a doua etapă urmând să aibă loc între orele 14,00 și 17,00.

Intrarea la eveniment este gratuită.

La final va avea loc un foc de tabără, care va începe de la ora 20,00, ziua încheindu-se cu un after party, programat să dureze până la 12 noaptea.

Citit 968 ori Ultima modificare Marți, 29 Noiembrie 2022 23:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.