Marian Olaianos, înlocuit din lotul de comentatori pentru Mondialele de fotbal din Qatar, după ce a fost acuzat că și-a lovit o colegă

Marian Olaianos, înlocuit din lotul de comentatori pentru Mondialele de fotbal din Qatar, după ce a fost acuzat că și-a lovit o colegă
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Comentatorul Marian Olaianos a fost înlocuit în delegația pentru Mondiale, după ce a fost acuzat că și-a agresat fizic o colegă de la TVR. Olaianos susține însă că ar fi fost hărțuit sexual de colega sa și ar fi ajuns la capătul răbdării din cauza insistențelor ei, ceea ce l-a determinat să o lovească.

Comentatorul este cercetat disciplinar în urma unor acuzații aduse de colega sa Nadine Vlădescu. Angajata TVR îl acuză pe comentator că ar fi bruscat-o și chiar lovit-o. Vlădescu și-a scos inclusiv un certificat medico-legal, după care a depus o plângere la conducerea TVR.

„Ea a insistat cu mesajele, el a cedat nervos”

Directorul TVR, Dan Turturică, a solicitat demararea unei anchete în regim de urgență la aflarea veștii, iar comentatorul sportiv ar fi depus pe masa Comisiei de Disciplină a TVR un dosar de apărare, în care a dezvăluit că ar fi fost hărțuit sexual de colega lui. În dosar, Mrian Olaianos a adus dovezi în acest sens, arătând mai multe mesaje de pe WhatsApp, cu tentă sexuală, pe care Olaianos le-ar fi primit de la colega sa din Secția Cultural, conform Gazeta Sporturilor.

„Se pare că, deranjat de insistențele acesteia, Marian ar fi cedat nervos și la un moment dat i-ar fi pus mâna în gât. Toată scena s-a petrecut chiar pe holurile televiziunii publice", au povestit pentru GSP surse din interiorul postului public.

Marian Olaianos, exclus din lotul de comentatori

Luni, 14 noiembrie, comisia de disciplină s-a întrunit pentru a face lumină în cazul lui Olaianos, întors proaspăt din concediu medical. ”Marian Olaianos a venit în faţa comisiei insoțit de trei avocați, care au solicitat amânarea audierii lui în vederea formulării apărării. Procedura de anchetă disciplinară este în derulare.”, a relatat Dan Turturică pentru Paginademedia.ro. În cadrul întâlnirii se pare că s-a stabilit înlocuirea comentatorului sportiv din lotul de comentatori ai Televiziunii Române pentru Campionatul Mondial de fotbal din Qatar. ”Coordonatorul cu atribuții de director al Departamentului Emisiuni şi Ştiri Sportive a decis înlocuirea lui Marian Olaianos din echipa care se va deplasa în Qatar, la Campionatul Mondial de Fotbal, întrucât prezenţa lui este necesară la audierile comisiei disciplinare”, a dezvăluit TVR pentru sursa citată anterior.

Citit 1624 ori Ultima modificare Marți, 15 Noiembrie 2022 11:54

1 comentariu

 • postat de comunismul
  Miercuri, 16 Noiembrie 2022 18:32
  5.13.238.***
  eu unul il respectam fiindca prezenta emisiunea aceea replay pe tvr! cu maestrul marius mitran! dezbateau fotbalul romanesc din perioada de aur! adica cand fotbalul romanesc era de calitate! nu ca acum! acum traim doar din amintiri! ca prezent sau viitor nu are fotbalul romanesc in momentul de fata actual!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.