Marian Olaianos, înlocuit din lotul de comentatori pentru Mondialele de fotbal din Qatar, după ce a fost acuzat că și-a lovit o colegă

Marian Olaianos, înlocuit din lotul de comentatori pentru Mondialele de fotbal din Qatar, după ce a fost acuzat că și-a lovit o colegă
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Comentatorul Marian Olaianos a fost înlocuit în delegația pentru Mondiale, după ce a fost acuzat că și-a agresat fizic o colegă de la TVR. Olaianos susține însă că ar fi fost hărțuit sexual de colega sa și ar fi ajuns la capătul răbdării din cauza insistențelor ei, ceea ce l-a determinat să o lovească.

Comentatorul este cercetat disciplinar în urma unor acuzații aduse de colega sa Nadine Vlădescu. Angajata TVR îl acuză pe comentator că ar fi bruscat-o și chiar lovit-o. Vlădescu și-a scos inclusiv un certificat medico-legal, după care a depus o plângere la conducerea TVR.

„Ea a insistat cu mesajele, el a cedat nervos”

Directorul TVR, Dan Turturică, a solicitat demararea unei anchete în regim de urgență la aflarea veștii, iar comentatorul sportiv ar fi depus pe masa Comisiei de Disciplină a TVR un dosar de apărare, în care a dezvăluit că ar fi fost hărțuit sexual de colega lui. În dosar, Mrian Olaianos a adus dovezi în acest sens, arătând mai multe mesaje de pe WhatsApp, cu tentă sexuală, pe care Olaianos le-ar fi primit de la colega sa din Secția Cultural, conform Gazeta Sporturilor.

„Se pare că, deranjat de insistențele acesteia, Marian ar fi cedat nervos și la un moment dat i-ar fi pus mâna în gât. Toată scena s-a petrecut chiar pe holurile televiziunii publice", au povestit pentru GSP surse din interiorul postului public.

Marian Olaianos, exclus din lotul de comentatori

Luni, 14 noiembrie, comisia de disciplină s-a întrunit pentru a face lumină în cazul lui Olaianos, întors proaspăt din concediu medical. ”Marian Olaianos a venit în faţa comisiei insoțit de trei avocați, care au solicitat amânarea audierii lui în vederea formulării apărării. Procedura de anchetă disciplinară este în derulare.”, a relatat Dan Turturică pentru Paginademedia.ro. În cadrul întâlnirii se pare că s-a stabilit înlocuirea comentatorului sportiv din lotul de comentatori ai Televiziunii Române pentru Campionatul Mondial de fotbal din Qatar. ”Coordonatorul cu atribuții de director al Departamentului Emisiuni şi Ştiri Sportive a decis înlocuirea lui Marian Olaianos din echipa care se va deplasa în Qatar, la Campionatul Mondial de Fotbal, întrucât prezenţa lui este necesară la audierile comisiei disciplinare”, a dezvăluit TVR pentru sursa citată anterior.

Citit 1808 ori Ultima modificare Marți, 15 Noiembrie 2022 11:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.