Echipa CJRAE Galaţi în doliu după pierderea mult prea timpurie a unei tinere consilier

Echipa CJRAE Galaţi în doliu după pierderea mult prea timpurie a unei tinere consilier
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională este în doliu după pierderea unei college, în vârstă de 36 de ani, care a plecat în ceruri mult prea devreme, după o lungă perioadă de suferință. Cucoaneș Ileana Monica era un consilier dedicat dar și o colegă cu un suflet de aur, conform durerosului anunț făcut de echipa Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională.

 ”Echipa Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională este îndurerată la plecarea atât de timpurie din mijlocul nostru, a colegei CUCOANEȘ ILEANA-MONICA.

După o îndelungată suferință, Dumnezeu a ales să o primească în brațele Sale, în pacea și lumina îngerilor, acolo unde numai există durere, întristare sau suspin. Colega noastră a fost o persoană cu un suflet deosebit, un consilier bine pregătit, dăruit profesiei și copiilor, iar acum, cu siguranță, ține lecții frumoase în Cer! În lumina cea dulce care nu se sfârșește niciodată!

Suntem alături de familia îndoliată și prețuim toate momentele petrecute împreună cu Monica, aducându-i a o pioasă amintire, prin rugăciune și gândul nostru bun, trimis pe calea îngerilor.

Dumnezeu să îți odihnească sufletul bun, frumos și generos!”, a fost mesajul transmis de colegi pe pagina de Facebook a CJRAE Galaţi. 

Citit 13999 ori Ultima modificare Marți, 15 Noiembrie 2022 12:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.