Evenimentul caritabil „O șansă în dar pentru Bianca” a strâns 21.000 de lei

Evenimentul caritabil „O șansă în dar pentru Bianca” a strâns 21.000 de lei
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Evenimentul caritabil „O șansă în dar pentru Bianca”, organizat de directorul ANIF Galați, Pîrvu Sorin Adrian, a strâns 21.000 de lei  în doar câteva ore pentru tratamentul Biancăi, o fetiță de 10 ani care are mare nevoie de ajutor.

Mai mulți artiști gălățeni au urcat pe scenă pentru a o ajuta pe Bianca și pentru a-i încânta pe cei care au venit să ofere sprijin financiar micuței. 

Bianca s-a născut fără femurul stâng și a suferit trei operații

Bianca s-a născut fără femurul stâng, iar în urma mai multor controale în țară, familia tinerei nu a găsit niciun doctor care să efectueze operația. Salvarea a venit din Turcia, unde în cei 10 ani de viață, Bianca a suferit trei operații, urmând ca cea de-a patra să aibă loc anul viitor. Pe lângă cele trei operații, Bianca a avut și are nevoie de tratament continuu, care constă în kinetoterapie, masaj și controale medicale periodice, plus o proteză schimbată anual. Micuța gălățeancă s-a arătat impresionată de eveniment și de numărul mare de persoane care s-au strâns pentru a-I oferi o șansă la o viață mai bună, mai ușoară. „Sunt foarte bucuroasă că au venit atâția oameni pentru mine. Vă mulțumesc”, a declarat Bianca la încheierea evenimentului.

80 de persoane au venit pentru Bianca

Nici mai mult, nici mai puțin de 80 de persoane au fost prezente la concertul caritabil, printre care și senatorul gălățean George Scarlat, președintele Comisiei pentru agricultură, industrie alimentară și dezvoltare rurală din Senat.  Evenimentul a fost deschis de un concert de vioară, urmat de un recital la saxofon. La eveniment s-a alăturat și artista gălățeancă Alexandra Căpitănescu, care a susținut un mini-concert pentru participanții acțiunii caritabile, precum și liderul formației Pro Orchestra, Nicu Grigoraș.

 

„Cazul Biancăi mi-a fost adus la cunoștință de către un preot din municipiu, imediat ce i-am auzit povestea, am simțit că trebuie să o ajut. Am hotărât să organizez o seară caritabilă la un restaurant din oraș, la care am lăsat ușa deschisă pentru orice gălățean care dorește să ajute. Evenimentul a fost public și m-am bucurat enorm să văd că 80 de persoane mi s-au alăturat. Trebuie să recunosc că nu m-am așteptat la acest număr sau la această sumă de bani, dar mă bucur, pentru că Bianca are nevoie. Îmi doresc ca astfel de acțiuni caritabile să continue, mai ales că ne apropiem cu pași repezi de sărbătorile de iarnă. Sunt multe cazuri asemănătoare acestuia care au nevoie de ajutorul gălățenilor cu inimă mare și m-aș bucura ca aceștia să participe pe viitor”, a declarat directorul ANIF Galați.

Citit 1480 ori Ultima modificare Joi, 17 Noiembrie 2022 18:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.