Accident spectaculos în Piața Mare, soldat cu două persoane rănite

Accident spectaculos în Piața Mare, soldat cu două persoane rănite
Sursa foto: GSDG
Evaluaţi acest articol
(22 voturi)

Doua persoane au ajuns la spital, în urma unui accident în care au fost implicate doua mașini conduse de șoferi, în vârstă de 44 de ani, respectiv, 31 de ani. Cele doua mașini au intrat în impact duminică, 27 noiembrie, la intersecția străzii Traian cu Eroilor.

Din primele verificări s-a stabilit că în timp ce șoferul de 44 de ani conducea un autoturism pe strada Traian, dinspre strada Basarabiei, a efectuat un viraj stânga, când a ajuns la intersecția cu strada Eroilor, moment în care a fost lovit în partea laterală dreapta de un alt autoturism, condus regulamentar de bărbatul de 31 de ani, care venea dinspre strada Brăilei către strada Basarabiei.

În urma impactului, primul autoturism s-a răsturnat pe trotuar, iar două persoane au fost rănite ușor, o femeie aflată pe bancheta dreapta față a acestui autovehicul, precum și conducătorul auto de 31 din cel de-al doilea autoturism. Cei doi conducători auto au fost testați alcoolscop, iar rezultatul a fost negativ în ambele cazuri. Cele două persoane rănite au fost transportate la spital, pentru investigații medicale de specialitate.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

Citit 10490 ori Ultima modificare Duminică, 27 Noiembrie 2022 19:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.