Cât îl costă pe Moș Nicolae darurile de anul acesta

Cât îl costă pe Moș Nicolae darurile de anul acesta
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Mai mici sau mai mari, destinatarii cadourilor de Moș Nicolae se bucură cu toții dacă primesc, în ghete, câte un mic dar, fie că este vorba doar de dulciuri și fructe, fie că Moșul e ceva mai darnic și aduce câte un mic obiect de îmbrăcăminte.

În tradiția nescrisă, Moș Nicolae nu aduce jucării, treaba asta revenindu-i, prin obicei, lui Moș Crăciun. Dar să vedem cât îl costă pe Moș Nicolae darurile din ghetuțe anul acesta?

În supermarketuri, mai ales în cele de dimensiuni mai mari, găsiți punguțe cu dulciuri, de regulă ciocolată, jeleuri, turtă dulce, la prețurile care variază între 20 și 50 de lei, în funcție de dimensiuni, greutate, ambalaj.

Dacă aveți mai mulți copii (sau chiar adulți cu suflet de copil) în familie, puteți opta pentru a cumpăra dulciurile vrac, împreună cu punguțe cu specific, după care să asamblați cadourile chiar dvs., adăugând, de ce nu, și câte o crenguță pe post de nuia.

Pentru copiii mai mici, un mic joc, o pereche de șosete sau de mănuși ori un set de cosmetice pot să completeze darul, obiectele de îmbrăcăminte și cosmeticele fiind binevenite și în varianta pentru copii mai mari sau chiar adulți, pentru prețuri între 15 și 50 de lei. 

În total, Moș Nicolae va scoate din buzunarele mantalei între 55 și 115 lei. Evident, dacă nu sunt posibilități, câteva fructe și dulciuri se pot achiziționa cu 15-20 de lei, până la urmă, ceea ce contează este dragostea care însoțește darul, oricât de mic ar fi el. Sănătoși să fim, să ne bucurăm!  

Citit 1238 ori Ultima modificare Luni, 05 Decembrie 2022 12:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.