Patinoar în refugiu şi munţi de gheaţă pe trotuare (VIDEO)

Patinoar în refugiu şi munţi de gheaţă pe trotuare (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(27 voturi)

Imaginile pe care le priviţi ne-au fost transmise pe adresa redacţiei de un gălăţean. Sunt din cartierul Micro 18, zona Lidl, dar ar putea fi aproape de oriunde, pentru că, mai nou, acesta este peisajul dominant în municipiul Galaţi.

„După cum puteţi vedea, administraţiei locale îi este dor de «cum era la ţară la bunicu'», aşa că a decis să lase mormane de zăpadă pe trotuar, ca să ne simţim ca la ţară”, ne-a transmis cetăţeanul.  

Cu alte cuvinte, dacă tot ne place „eco” să lăsăm natura să îşi facă treaba. În fond, de săptămâna viitoare spun meteorologii că se încălzeşte, deci am putea să scăpăm în mod natural de grija munţilor de gheaţă. Până atunci, păşiţi şi ocoliţi cu grijă!

Citit 3448 ori Ultima modificare Sâmbătă, 11 Februarie 2023 14:42

4 comentarii

 • postat de Akbar
  Duminică, 12 Februarie 2023 10:15
  5.13.211.***
  Bataie de joc, nesimtire si indiferenta. Atat pot "gospodarii" orasului. Atat ii duce mintea. Nici nu se asezasera bine primii fulgi de nea, ca sedinta foto era in toi, iar lipitorii de afise aplaudau pe Facebook aidoma focilor, lupta adm. locale cu zapada nemiloasa. Deszapesire ca in anii '50.
  0
  4
  Raportează
 • postat de magis
  Joi, 09 Februarie 2023 08:33
  89.121.200.***
  Dom primar probabil ca asteapta sa vina primavara si asa sa scape de muntii de gheata care impinzesc acum orasul. La fel, de gheata care acopera trotuarele (a aruncat doar o mina rara de sare care mai rau a facut).
  Stiu, motorina e scumpa, oameni nu prea sunt (sau sunt, dar bugetari la caldurica), dar totusi trebuiesc indepartate urgent movilele de gheata care obtureaza intersectii, cele de prin statiile de autobuz, cele care impiedica accesul la anumite intrari - macar atit, nea Pucheanu!
  Hai, primare, mobilizarea! Lasa politica de partid si treci la treaba in oras!
  3
  33
  Raportează
 • postat de Traian
  Miercuri, 08 Februarie 2023 22:47
  5.14.144.***
  tot orasul arata asa . nu a existat dezapezire pe trotuare pentru ca nici primaria nu a contractat vreo firma pentru treaba asta. Lucratorii stradali de la ecosal sunt dati in somaj pe perioada iernii pentru ca nu se poate matura.
  4
  48
  Raportează
 • postat de Gigel
  Miercuri, 08 Februarie 2023 20:08
  5.13.195.***
  Pai daca nu da voie la public in patinoar primaria s-a gandit sa ofere unul in aer liber cu gheata naturala.Cam denivelata ce e drept.
  5
  47
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.