Când se încheie modernizarea promenadei de la P-uri (FOTO)

Când se încheie modernizarea promenadei de la P-uri (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Modernizarea aleii pietonale de la P-uri ar trebui să intre pe ultima sută de metri, dacă se respectă termenul de finalizare scris pe panoul de șantier - 27 aprilie 2023. Numai că, într-un răspuns oferit la solicitarea noastră, la începutul anului, Primăria Galați dădea ca termen-limită pentru această investiție luna iunie 2023. Că o fi aprilie, că o fi iunie - după cum va reuși constructorul - cert este că lucrarea ar trebui să ajungă la stadiul finisajelor și al probelor la bazin, arteziene și cursul de apă - elementele de noutate ale amenajării.

Deocamdată, cu excepția capetelor, unde sunt împrejmuite amenajările de șantier, aleea a fost redată traficului pietonal. Se lucrează la asfaltarea căilor de acces la blocuri și la amenajarea spațiilor verzi aferente imobilelor și pietonalei.

Deși zona este încă în șantier, unii gălățeni au remarcat deja calitatea îndoielnică a lucrărilor. Și au arătat că unele dale sunt deja sparte ori ciobite. Imagini doveditoare au fost făcute publice pe unul dintre cele mai active grupuri de pe Facebook - "Galați: Sesizările cetățenilor!". Desigur, stă în puterea Primăriei să ceară constructorului să remedieze aceste probleme.

Este vorba despre asocierea Tancrad SRL - Lemacons SRL - ATU Consulting SRL, cu care a fost încheiat un contract în valoare de 11.147.797 de lei fără TVA. Investiția a avut nevoie și de lucrări suplimentare de 510.000 de lei fără TVA, realizate de asocierea Tancrad - Nasi - Lemacons.

Citit 3952 ori Ultima modificare Luni, 03 Aprilie 2023 02:11

7 comentarii

  • postat de Mir
    Luni, 03 Aprilie 2023 21:14
    5.13.158.***
    Și de ce vă tot mirați de "calitatea" lucrărilor/"muncii" OMului care nu e OM ci NEom...!??

    Păi nu suntem țara/societatea/popul!mea urii(mâniei)/d răc!ei/G0LĂNIEI...!??

    A Golăniei justificată ca și "OPINIE POLITICĂ", Golănie sce lerată/de zaxată "din străduri" justificată ca și "UN DREPT DEMOCRATIC" al vostru, al Cococeanului și al "românacilor lui", al vostru și al românacilor(gălățenilor) voștri...!??

    Păi nu cumva asta ați promovat, adulat, susținut...o societate STRÂMBĂ, NEOMENEASCĂ, ÎNDRĂC!TĂ...!?? Cu care v-adunarăți voi, unii, girându-le astfel comportamentul NEDEMN...!??

    Nu cumva așa i-ați "ED0CAT" p-"ai voștri", odraslele/beizadelele...!?? De ce, acum, mirarea că munca realizată de OM e realizată în sictireală/bășcălie, fără să-i pese OM-ului de ceea ce lasă în urma muncii lui. Oare cine l-o "ed0cat" așa pe muncitorul/cetățeanul respectiv!?? Păi nu cumva voi, unii, promovarăți "strâmbătatea"/"ed0cația"/NEomenia...!?? Avem ceea ce am semănat/adulat/susținut fiecare din noi...
    Cum se adunau unii "în străduri"...la g0lăn!e, la așa-zisele "proteste pașnice" ale lui, ale "românilor lui".

    Cum era vorba 'ceea...!??
    "Frumoasă țară mai avem, păcat că-i locuită".

    Păcat...ce să mai spui. E exact ca atunci/ca și când te doare-n c u r, probabil nici acolo, de munca ta...
    Oare cine-i ăla care a pus plăcile acelea sparte acolo... Sau băi, al draq s-au spart singure, după, când totu-i împrejmuit acolo... A țopăit unu, vreun utilaj "Zorba Grecu" pe acea/acele placă/plăci de s-au spart!?? Iar adaosurile acelea de plăci, de ce draq nu i-o fi dus mintea să le lase spre margini/spre exterior...
    0
    0
  • postat de Votant Galati
    Luni, 03 Aprilie 2023 09:03
    81.12.150.***
    Lucrari de mantuiala... Receptia ar trebui respinsa.
    0
    0
  • postat de Goe
    Luni, 03 Aprilie 2023 06:19
    5.13.157.***
    Aleea modernizata iar fatadele si intrarile blocurilor P arata ca jalnic !
    0
    0
  • postat de paloma
    Vineri, 31 Martie 2023 19:25
    5.13.196.***
    Realizari marca pucheanu !!!
    0
    0
  • postat de Toma
    Vineri, 31 Martie 2023 18:00
    86.124.202.***
    betoane gri peste betoane gri . Oribil!!!!
    0
    0
  • postat de Mehedinți Ion Lucian
    Vineri, 31 Martie 2023 17:05
    109.166.129.***
    @Elena. Daca se făcea tot cum spuneți Dvs, nu le mai rămâneau bani de vacanta la vară. Și cum DNA nicht Zu Galatzstadt și cum majoritatea se închină la Mustacios, o lăsăm în joc de glezne
    0
    0
  • postat de Elena
    Vineri, 31 Martie 2023 16:30
    5.13.227.***
    Buna ziua, intradevar se munceste sa se finalizeze lucrarea ,dar proiectantul lucrarii a omis ca un bloc are patru laturi.In proiectul de modernizare au fost incluse doar partea din aleele ce dau spre parc,cele ce duc in spatele blocurilor au ramas neincluse in proiectul de reabilitare si datorita lucrarilor efertuate sunt mai degradate decat in februarie 2022 cand au inceput lucrarile.Daca peste deviz au fost lucrari suplimentare nu se poate remedia si aceasta scapare a proiectantului ?
    Sper sa nu ramanem cu o lucrare tipic romaneasca facuta pe jumatate
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.