Programul "Litoralul pentru toţi", în perioada 1 - 30 septembrie

Programul "Litoralul pentru toţi", în perioada 1 - 30 septembrie
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Ediţia de toamnă a programului "Litoralul pentru toţi" 2023, prin care românii se pot caza în hotelurile și pensiunile din staţiunile de la Marea Neagră cu preţuri începând de la 35 de lei pe noapte, a fost lansată oficial de Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR). Pachetele turistice sunt cu până la 70 la sută mai ieftine în comparaţie cu tarifele din vârf de sezon, majoritatea hotelurilor înscrise  în program păstrând tarifele de anul trecut.

Programul a ajuns la ediţia cu numărul 42 şi se va derula anul acesta în perioada 1 - 30 septembrie. Până în prezent, s-au înscris în program 48 de hoteluri din toate staţiunile de pe litoral, care pun la dispoziţia turiştilor aproximativ 5.000 de locuri de cazare. "Până la 1 septembrie, estimăm că peste 100 de unităţi vor intra în program, astfel încât peste 40.000 de turişti ar putea beneficia de tarife reduse în luna septembrie", menţionează FPTR. Locurile vor fi vândute direct de hoteluri, dar şi prin agenţiile de turism partenere şi revânzătorii acestora.

În programul "Litoralul pentru Toţi", tariful pentru o noapte de cazare începe de la 35 de lei, cel mai ieftin pachet, fără masă, putând fi achiziţionat la un hotel de 2 stele din Eforie Nord.

Conform prognozelor meteo actuale, turiştii se vor bucura de zile însorite la plajă pe tot parcursul lunii septembrie.

Citit 1876 ori Ultima modificare Luni, 28 August 2023 00:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.