Patru indivizi băuți, depistați în trafic

Patru indivizi băuți, depistați în trafic
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Weekendul 14-15 octombrie a fost unul plin pentru polițiștii gălățeni, care au întocmit dosare penale pentru cel puțin patru indivizi care au consumat alcool sau alte substanțe și apoi s-au urcat la volan.

Primul, un bărbat de 31 de ani, din Bârlad, județul Vaslui, a fost depistat de polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Galați în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul George Coșbuc, din Galați. Testat atât pentru consumul de alcool, cât și de droguri, a avut rezultat negativ la primul test, însă la cel de-al doilea au fost indicii privind posibila prezență a substanțelor psihoactive în corpul său.

Un alt bărbat, de 32 de ani, din comuna Grivița, județul Galați, a fost oprit în trafic pentru control de către polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați, pe DJ 254, în localitatea de domiciliu. Testat, a reieșit că avea 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un tânăr de 18 ani, din municipiul Galați, a fost și el oprit în trafic de polițiștii rutieri din Galați, în timp ce se afla la volan, pe strada Portului și, testat fiind, au reieșit indicii referitoare la posibila prezență în organism a substanțelor psihoactive. 

Ultimul dintre cei patru, un tânăr de 25 de ani, a fost depistat în trafic de polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Liești, în noaptea de 14 spre 15 octombrie 2023, în jurul orei 03,30, în timp ce conducea o mașină pe strada Anghel Saligny din localitate, fără a avea permis de conducere. De asemenea, la testarea pentru consumul de droguri au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

„Toți cei patru conducători auto au fost conduși la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise, precum și a alcoolemiei, fiind întocmite dosare penale pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, iar în cazul tânărului de 25 de ani, și pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere”, a concluzionat agent șef principal Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Galați.

 

Citit 4012 ori Ultima modificare Sâmbătă, 21 Octombrie 2023 17:38

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.