Un gălățean a murit de frig, într-o locuință de la marginea orașului

Un gălățean a murit de frig, într-o locuință de la marginea orașului
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Un bărbat de 55 de ani din Galați a fost găsit decedat într-o locuință părăsită de la marginea orașului. Din primele cercetări se pare că omul a murit de frig.

"S-a primit un apel la 112 prin care se anunța faptul că a fost găsită într-o casă părăsită o persoană care nu mai prezenta semne vitale. A fost găsit un bărbat de 55 de ani, care se pare că a decedat în urmă cu două zile. S-a solicitat prezența poliției și s-a constat că decesul s-a produs prin hipotermie, fiind prima victimă certificată cu deces prin hipotermie din această iarnă", a declarat dr. Mihai Polinschi, director medical la Serviciul Județean de Ambulanță Galați.

În context, Poliția Locală face apel la populație să anunțe imediat oamenii legii în cazul în care sesizează existența în stradă a unor persoane fără adăpost, pentru a preveni situațiile în care aceștia pot îngheța, hipotermia fiind de cele mai multe ori fatală, dacă nu se intervine imediat. Persoanele fără adăpost sunt preluate din stradă și transportate în adăposturi special amenajate, unde primesc, pe lângă căldură, alimente și apă.

Citit 1904 ori Ultima modificare Joi, 14 Decembrie 2023 13:19

2 comentarii

  • postat de Iancu Jianul
    Vineri, 15 Decembrie 2023 16:21
    5.13.170.***
    Datatori de amenzi si fluidizarea circulatiei! Stiu foarte bine cine sunt oamenii strazii si unde! NU LE PASA!
    Statul romenit nu a avut, nu are si nu va avea nici un respect pentru proprii cetateni! DOAR DE FATZADA! Vezi moartea Dmn Lazarescu, fata cu 3 copii, samd! Coruptia, prostia, nesimtirea!
    0
    0
  • postat de fara
    Vineri, 15 Decembrie 2023 11:19
    5.13.180.***
    Da voi politia locala nu stiti decit sa stati prin piete la caldura si la ciuguleala si vreti ca populatia sa va faca treaba voastra,?Atunci lipsa
    0
    1

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.