Cetățean român cu permis de conducere fals

Cetățean român cu permis de conducere fals
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Pe 12 februarie, în jurul orei 02,30, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere în zona de competenţă, un echipaj al Poliţiei de Frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești, ITPF Iași, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe raza localității Cuca, a efectuat semnalele regulamentare de oprire pentru un autoturism înmatriculat în județul Iași, condus de un bărbat, cetățean român, de 44 de ani. Acesta a prezentat la controlul autorităților un permis de conducere, cu fotografia și datele sale de identitate, similar celor eliberate de către autoritățile din Cipru.

Polițiștii au avut suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, motiv pentru care au efectuat verificări suplimentare. Astfel, oamenii legii au stabilit că permisul de conducere în cauză nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic, fiind fals total.

Acum, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals, complicitate la fals material în înscrisuri oficiale și conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere, la finalizare urmând a se lua măsurile legale care se impun.

Citit 2762 ori Ultima modificare Luni, 12 Februarie 2024 20:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.