Trei concerte de Serbările Galaţiului

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Puya, DJ Project & Giulia, Alex Velea, Elena Gheorghe, Smiley, Ioan Gyuri Pascu & The Blue Workers vor cânta pentru gălăţeni *

De Serbările Galaţiului se anunţă distracţie la greu. Potrivit viceprimarului Nicuşor Ciumacenco, a fost definitivat programul celor trei concerte în aer liber oferite de municipalitate.

Pe 28 noiembrie vor cânta, de la ora 18, pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor Life on Mars, Puya, DJ Project & Giulia. Ziua de 29 noiembrie este rezervată, ca de obicei, amatorilor de folclor.

Spectacolul va fi susţinut de Ansamblul „Doina Covurluiului”, dar avem parte şi de voci foarte cunoscute: Laura Lavric, Constantin Enceanu, Petrică Stoian şi Elena Pădure.

Pe 30 noiembrie, spectacolul în aer liber îi are drept capete de afiş pe Alex Velea, Elena Gheorghe, Smiley, Ioan Gyuri Pascu & The Blue Workers.

Nici amatorii de folk nu au fost uitaţi, ei vor avea parte de o serată tot în ultima zi din noiembrie, la Casa de Cultură a Studenţilor.

Viceprimarul a precizat că venirea trupelor costă 15.000 de euro, sumă cu care municipalitatea este sponsorizată de către firme.

Citit 2107 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.