Trafic rutier îngreunat pe strada Brăilei și trolee înlocuite cu autobuze
Foto: Anca Melinte

Trafic rutier îngreunat pe strada Brăilei și trolee înlocuite cu autobuze
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Accident de teren de aproape 900.000 de lei, pe strada Brăilei. Se caută urgent constructori”, anunțam în ediția din 7 martie 2024. Ei bine, Primăria a găsit constructori și anunță începerea lucrărilor. În perioada 6 aprilie – 10 mai 2024, pe strada Brăilei, tronsonul cuprins între latura vestică a blocului B3 din cartierul Țiglina II și Colegiul Național „Costache Negri" (zona Orange), pe sensul de mers către Inelul de Rocadă, pe banda unu și doi, se vor face lucrări de remediere a accidentului de teren de pe carosabil (tasări accentuate).

În intervalul menționat, traficul rutier se va desfășura îngreunat, pe banda trei a tronsonului de stradă afectat de lucrări.

Rute ocolitoare recomandate:

Direcția est – vest

- varianta 1: strada Brăilei – bulevardul George Coșbuc – strada Mihail Kogălniceanu – strada Constructorilor/strada Gheorghe Doja;

- varianta 2: strada Brăilei – Regiment 11 Siret – bulevardul Marea Unire;

- varianta 3: strada Brăilei – Regiment 11 Siret (ieșire în zona Cinema VIP) – strada Brăilei;

Direcția sud – nord: strada Regiment 11 Siret – bulevardul George Coșbuc - strada Mihail Kogălniceanu – strada Constructorilor/strada Gheorghe Doja;

Direcția nord – sud

- varianta 1: bulevardul George Coșbuc – strada Regiment 11 Siret – bulevardul Marea Unire;

- varianta 2: bulevardul George Coșbuc – strada Regiment 11 Siret (ieșire în zona Cinema VIP) – strada Brăilei.

„În zilele de sâmbătă și duminică, 6 și 7 aprilie, traseul de troleibuz 102 va fi asigurat de autobuze, iar pe întreaga perioadă a lucrărilor mijloacele de transport în comun ar putea avea întârzieri față de graficul anunțat.

Pentru desfășurarea fluentă a traficului rutier, recomandăm ferm folosirea rutelor ocolitoare și atragem atenția că, atât conducătorii auto, cât și pietonii, au obligația de a respecta semnalizarea rutieră instituită pe durata executării lucrărilor, mutarea/deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru (garduri, balize etc.), a dispozitivelor de semnalizare rutieră în general fiind sancționată conform legii. Precizăm că semnalizarea rutieră poate suferi modificări, în funcție de natura lucrărilor”, transmite Primăria Galați.

Lucrările vor fi executate de firma Rovis Lider SRL, iar valoarea contractului este de 893.426 de lei fără TVA.  

 

 

Citit 2531 ori Ultima modificare Vineri, 05 Aprilie 2024 13:11

2 comentarii

  • postat de Georgy
    Sâmbătă, 06 Aprilie 2024 00:14
    5.13.155.***
    Cei care au asfaltat acum ceva timp in urma si se stie cine si ce firma au realizat asfaltarea , marcajul pietonal rupt de aluviuni vezi zona inelul de rocada, impreuna cu statiile de autobuz cimentuite care se descompun si se fac valuri in carosabil, se tace malc, unde e garantia lucrarilor ??
    0
    7
  • postat de magis
    Vineri, 05 Aprilie 2024 13:29
    89.121.200.***
    Mai bine mai tirziu decit niciodata, dat fiind ca tasarea aia exista acolo de niste ani buni. Beleaua e ca peste vreo 3-4 ani reparatia actuala va trebui reparata la rindul ei. Ca asa stie Primaria Galati, de la Durbaca incoace, sa cheltuie banul public.
    0
    24

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro