Cine a câștigat 30.000 de euro la „Chefi la cuțite” - Sezonul 13

Cine a câștigat 30.000 de euro la „Chefi la cuțite” - Sezonul 13
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Mihai Dragomir, în vârstă de 24 de ani, originar din Techirghiol, cu o experiență vastă în domeniul culinar, dobândită inclusiv la Londra, este marele câştigător al emisiunii „Chefi la cuţite” – Sezonul 13. Chiar dacă numele lui a fost dezvăluit cu mult timp înainte în presă, finala pentru premiul în valoare de 30.000 de euro, transmisă miercuri noaptea de Antena 1, nu a fost mai puţin intensă. Din contră! Şi-au disputat trofeul trei concurenţi – Mihai Dragomir, Lăcrămioara Pintilie și Lucica Susanu.

Mihai Dragomir a îngenunchiat atunci când a aflat că pleacă acasă cu premiul în valoare de 30.000 de euro: „Nu-mi vine să cred. Parcă m-a lovit un tsunami, efectiv m-au lăsat picioarele! Sunt în stare de șoc. Am câștigat războiul și i-am făcut mândri pe chefi. Nu-mi vine să cred că premiul ăsta îmi aparține, că pe farfuria asta scrie chef Mihai Dragomir. De acum șase ani, de când am fost eliminat din bootcamp până în momentul ăsta, am muncit pentru acest titlu. Sunt atât de mândru de tot!”.

„Sunt cel mai bucuros om din lume! Nu știu când am fost ultima dată așa de fericit. Doamne, cât am sperat să câștig sezonul ăsta, e victoria lui Mihai”, a spus chef Alexandru Sautner.

„Omul a venit aici să gătească și a făcut-o bine. Bravo, Mihai! Am crezut în omul ăsta de la început și a câștigat! Trăiesc o bucurie enormă”, a completat chef Ștefan Popescu, cel care, la degustările pe nevăzute, i-a oferit cuţitul de aur lui Mihai Dragomir.

„Merita să câștige! Este un exemplu de om pasionat! Este foarte tânăr, are doar 24 de ani”, a remarcat chef Orlando Zaharia.

Locul secund al competiţiei i-a revenit Lăcrămioarei Pintilie, „cuțitul de aur” al lui chef Richard Abou Zaki, care a câștigat o experiență inedită la EURO 2024.

„L-am felicitat pe Mihai pentru că a meritat. Am luptat cât am putut cu toate puterile mele. Știu ce am făcut în farfurie, sunt mândră și nu am plecat cu mâna goală. Sunt pe locul doi în Sezonul 13 «Chefi la cuțite», un vis”, a zis Lăcrămioara Pintilie.

Citit 2241 ori Ultima modificare Joi, 16 Mai 2024 08:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.